Елън Дедженеръс се завръща към телевизията за страстен проект

...
Елън Дедженеръс се завръща в телевизията. Бившата водеща на токшоу
Коментари Харесай

Елън Дедженеръс се завръща в телевизията.

Бившата водеща на токшоу си партнира с Discovery Channel за „Спасяването на горилите: следващото приключение на Елън“, което, според съобщение за пресата, се основава на нейната „страст и отдаденост към животните и възхищение към световноизвестния приматолог Диан Фоси.

„Това, което започва с простото желание на Порша де Роси да измисли хубав подарък за рождения ден на съпругата си, Елън Дедженеръс, се превръща в нещо по-голямо, отколкото някой би могъл да си представи“, се казва в съобщението. „Двойката се захваща с един от най-големите проекти за архитектура и озеленяване в историята на Руанда, само за да се сблъска с предизвикателства като вулкани, земетресения и глобална пандемия.“

Дедженерис имаше мечта да защити наследството на Фоси, като построи кампуса на Елън Дедженерес на фонда Dian Fossey Gorilla в Руанда.

„Всяко едно нещо ме накара да имам достатъчно голяма платформа, за да кажа: „Вижте работата, която свърши Даян Фоси“, казва Дедженеръс в документалния филм. „Няма нищо, което да те държи по-настоящ, повече в момента, отколкото да седиш с горили.“

Премиерата на „Спасяването на горилите: Следващото приключение на Елън“ е насрочена за събота, 23 септември в чест на Световния ден на горилата. (Discovery Channel, Animal Plant, Max и Discovery+ са собственост на компанията майка на CNN.)

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР