Елън Дедженеръс най-накрая коментира обвиненията на бивши служители, че шоуто

...
Елън Дедженеръс най-накрая коментира обвиненията на бивши служители, че шоуто
Коментари Харесай

Елън Дедженеръс проговори за скандала със служителите си - slava.bg

Елън Дедженеръс най-сетне разяснява обвиняванията на някогашни чиновници, че шоуто ѝ е било „ токсична “ работна среда.

Водещата е написала особено писмо до своя екип, в което споделя, че е била разочарована от разкритията, които са направени против част от подчинените ѝ. „ Още в първия ден на шоуто заявих, че то би трябвало да бъде щастливо място, където никой да не покачва звук и всеки ще бъде третиран с почитание “, написа тя. Елън прибавя, че очевидно нещо се е трансформирало по пътя и тя е съкрушена, че това се случва в нейното предаване.

Звездата се извини на всеки, който се е чувствал зле на работното си място и съобщи, че има напълно разнообразни визии за шоуто и за отношението сред хората. Тя поема цялостната отговорност за протичащото се зад кулисите, тъй като „ моето име стои върху шоуто и аз съм виновна за него “. Досега Елън е получила безчет награди, в това число 30 „ Еми “ и 20 „ Изборът на публиката “.

Дедженеръс съобщи, че всички тези достижения не са могли да станат действителност без помощта на екипа и почитателите и по тази причина тя ще помогне на вътрешното следствие, стартирано от „ Warner Bros “. Водещата споделя, че е подготвена да поправи всяка неточност, която бъде открита след инспекцията.
„ Обещавам, че ще направя всичко допустимо, с цел да трансформира нещата “.

Любимото шоу на доста американци попадна в неуместна обстановка, когато 10 някогашни чиновници проговориха за токсичната работна среда, в която се е наложило да се трудят. Според тях, трима продуценти са надвишили правата си и са се отнасяли извънредно неприятно с хора, които не харесвали.

Нито едно от обвиняванията не беше ориентирано директно към Елън, а продуцентите обявиха, че те са виновни за доста неща на снимачната площадка, които даже не стигат до водещата. Дедженеръс приключи писмото си с опрощение и написа, че при други условия е щяла да се срещне персонално с хората, само че пандемията пречи на това.

От „ Warner Bros “ споделят, че ще създадат всичко допустимо, с цел да насочат предаването в вярната посока и ще се опитат да предотвратят сходни случаи в бъдеще.

Източник: tialoto
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР