Екзотичната изненада в Примера дивисион през този сезон в лицето

...
Екзотичната изненада в Примера дивисион през този сезон в лицето
Коментари Харесай

Кадис нокаутира Барселона, кризата при каталунците се задълбочава

Екзотичната изненада в Примера дивисион през този сезон в лицето на Кадис надделя Барселона с 2:1 в последния съботен дуел от 12-ия кръг на Ла Лига. Срещата бе извънредно любопитна, защото и трите гола бяха комични. Първо, в осмата минута домакините откриха, откакто рикошет в Мингеса от корнер топката влетя във вратата на Тер-Стеген. Второто полувреме ориста оказа помощ по същия метод на гостите, когато автогол на Алкала при подаване на Алба от фланга матира Ледесма. В 62-ата минута комедията от неточности доближи своя връх. Алба извърши тъч в своята половина, Ленгле пропусна към Тер-Стеген, който обаче не съумя да овладее и дебнещият Алваро Негредо натисна стража в границите на разрешената игра, лиши и на празна врата опъна мрежата.

Това е втора извънредно влиятелна победа за андалусийците, защото по-рано през акцията надиграха Реал Мадрид с 1:0 като посетител.

По този метод Кадис заема петото място с 18 точки, до момента в който възпитаниците на Роналд Руман са седми с 14 пункта.

След мудните първи 6-7 минути, домакините стигнаха до ъглов удар, след който Алваро Хименес насочи удар с глава, топката рикошира в централния защитник на Барса Оскар Мингеса и влетя във вратата за 1:0.

В 17-ата минута Брайтуайт бе изведен от Меси и стреля по диагонала, само че Ледесма направи отлично избавяне.

В 26-ата минута Меси извърши свободен удар фронтално против вратата, само че още веднъж Ледесма бе на точното място в точното време.

В 43-ата минута Лео опитва да изненада противниковия пазач с осъществяване непосредствено от корнер, само че вратарят внимаваше и отрази.

В самото продължение на първата част Жорди Алба засече с левачката от непосредствена непосредственост, само че коженото кълбо профуча отвън очертанията.

В 50-ата минута Меси стреля от границите на пеналтерията, но в ръцете на Ледесма.

В 57-ата минута Алба опита подаване към далечната греда, само че след рикошет в Педро Алкала топката влетя неспасяемо във вратата - 1:1.

5 минути по-късно андалусийците още веднъж обаче излязоха напред. Току-що влезлият от пейката Алваро Негредо се възползва от кошмарна неточност в отбраната на каталунците, открадвайки топката от Тер-Стеген, който не съумя да овладее коженото кълбо, което бе върнато към него след тъч на Алба и на празна врата даде задатък на своя отбор - 2:1.

В 73-ата минута Дест бе изведен от Бускетс в наказателното поле, само че опитът му да откри десния ъгъл не откри очертанията.

11 минути по-късно Меси шутира от 5-6 метра от голлинията, само че право в центъра на вратата, където Ледесма бе неотстъпчив.

В 86-ата минута Пянич също бе изненадан от стража, откакто негов диагонален удар бе избавен. При последвалата контраофанзива на Кадис Адеканйе бе изведен самичък против Тер-Стеген, само че не откри задачата.

В 91-ата минута Негредо подхвана контраофанзива, при която обаче се озова сам-самичък и единственият му вид бе да насочи изстрел от към 40 метра, който обаче мина над напречната греда.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР