Ексцентричният президент на Наполи - Аурелио Де Лаурентис разкри какво

...
Ексцентричният президент на Наполи - Аурелио Де Лаурентис разкри какво
Коментари Харесай

Де Лаурентис обясни защо е избрал точно Гатузо

Ексцентричният президент на Наполи - Аурелио Де Лаурентис разкри какво е довело до решението му да избере Дженаро Гатузо за старши-треньор на тима. Той отговори и на въпрос дали Златан Ибрахимович ще облече екипа на отбора, както и на слуховете за трансфер на звездата Дрис Мертенс в Интер.

"Защо избрах Гатузо? Защото в Милан той играеше със скица 4-3-3, а Наполи е приет в цяла Европа с играта си в тъкмо тази групировка. За страдание, не постоянно можем да приемем за даденост това, което някой си е представял. Ние играхме с 4-3-3, Гатузо го приложи в Милан и знае защо приказваме. В момента би трябвало да сме търпеливи ", съобщи президентът на Наполи.

"Ибрахимович? Той е извънреден човек, който има мощен темперамент. Мислехме за Златан с Анчелоти, тъй като той би имал избран вид роля в тима, т.е. в този момент преди да се замисля за него, аз имам различен приоритет. Да създадем по този начин, че тимът да играе по друг метод. С защита, която не би трябвало да отстъпва по този начин, както бе против Парма. Първо би трябвало да помислим какво имаме в отбора, а по-късно по какъв начин да се подсислим в средата на терена. Интер желае Мертенс? Той има контракт, който му разрешава да отиде на всички места, с изключение на в Италия. Това ясно ли е? ", безапелационен бе Де Лаурентис.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР