Ексцентричната риалити звезда Никита Джонсън е един от най-обсъжданите съквартиранти

...
Ексцентричната риалити звезда Никита Джонсън е един от най-обсъжданите съквартиранти
Коментари Харесай

Пишман хирург ОБЕЗОБРАЗИЛ Никита

Ексцентричната риалити звезда Никита Джонсън е един от най-обсъжданите съквартиранти в Къщата на „ Биг Брадър “ поради фрапантните пластични интервенции по себе си. Дори най-широкоскроеният фен е склонен, че Никита от дълго време е прекрачила границата на естетиката.

А какъв брой тъкмо е това „ от дълго време “, „ Галерия “ съумя да разбере, с помощта на няколко по-стари фотоси.

Фотосите са от времето, когато пламва любовта сред Никита и една друга риалити звезда на „ Биг Брадър “ – Борислав Борисов , по-известен като Боби Ръгбиста. По-паметливите ще си спомнят, че Боби имаше сериозна връзка с някогашната ководеща на „ Папараци “ Лиляна Ангелова, с която се срещнаха точно в Къщата.

Както Лили, по този начин и Никита са върли привърженички на пластичната хирургия. Преди малко повече от 5 години двете любови на Боби са можели да си съперничат по интервенции, само че през днешния ден Джонсън е ненадмината.

От фотосите, на които попаднахме, излиза наяве, че през последните години Никита е била постоянен клиент на личното си студио за хубост. Както е известно, с изключение на татус студио, Джонсън и Боби Ръгбиста имат и изящен център в Швеция, в който се правят лазерни процедури. Преди Никита е изглеждала доста по-естествено, имала е минимални корекции в региона на носа и устните.

Последвалите пластики, уви, са имали жестоки странични резултати върху Джонсън.

 

Брадърката направила алергична реакция към един от филърите и дълго време не можела да се възвърне. Оттокът по лицето й и до през днешния ден е забележим, а тук-там са останали бучки от неразграден филър. Последвалата ринопластика още повече влошила ситуацията и визията й се приближава до тази на княгина Калина.

Джонсън се доверила на пишман хирург, който безусловно я обезобразил. Въпреки поредицата от естетични неточности, Никита не се тормози от външния си тип и постоянно обича да акцентира, че вътрешната хубост е най-важна.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР