Екстравагантни идеи за изборите, измислени от плажния щурмовак Христо Иванов,

...
Екстравагантни идеи за изборите, измислени от плажния щурмовак Христо Иванов,
Коментари Харесай

Христо Иванов заля президента с любопитни предложения, за да си осигури шоу на вота

Екстравагантни хрумвания за изборите, измислени от плажния щурмовак Христо Иванов, с цел да му обезпечат шоу в деня на вота, изслуша с изключително внимание президентът Радев.

Градската десница бе втора на килимчето при президента, който през днешния ден влезе в ролята на политически инженер и се зае да бабува на протестърските партии в съюзяването им за парламентарните избори, написа " ".

След като социолозите записаха смяна в политическия му облик и оповестиха, че президентът към този момент е любим на градската десница и всички протестъри, Радев смъкна картите и се разкри. Привика на съвещания първо Слави Трифонов.

Втори на „ Дондуков” 2 отидоха щурмовакът Христо Иванов и индивидът на Командира Атанас Атанасов, трети са Мая Манолова дружно с Отровното трио.

Новата завера е прикрита под благовидния претекст съвещания с извънпарламентарните партии. Те не престават и на следващия ден.

Гласуване по пощата най-малко за българите в чужбина, самостоятелен одит на машините за гласоподаване, събиране на подписи за присъединяване във вота посредством електронен формат, изиска Христо Иванов, който показва държание като че ли е вкъщи си на "Дондуков " 2. Той настоя броенето на бюлетините да се трансформира в Биг Брадър и да се излъчва онлайн.

Иванов настоя за увеличение на безплатното телевизионно време на партиите в публичните медии по време на акцията.
Радев утвърди концепцията броенето на бюлетините и отчитането на резултатите от вота да се излъчват онлайн от наблюдаващите и покровителите на изборите.

Градската десница имала 6 хиляди доброволци, които щели да дебнат какво става по секциите. Трябвало обаче да се подсигурява тяхното здраве от медиите.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР