Експлозии са разтърсиха през срещу понеделник Кримския мост, свързващ окупирания

...
Експлозии са разтърсиха през срещу понеделник Кримския мост, свързващ окупирания
Коментари Харесай

Украинците отново удариха Кримския мост, трафикът е преустановен

Експлозии са раздрусаха през против понеделник Кримския мост, свързващ окупирания Крим с Русия, оповестяват по едно и също време организации от съветската и украинската страна. Според руснаците оборудването е било атакувано от морски съдове със гърмеж без екипаж, т. н. морски дронове.
 
Агенция УНИАН цитира ръководителя на окупационните съветски управляващи Сергей Аксьонов, съгласно който придвижването по моста е спряно поради случай.
 

 
" Като отчетам създалата се обстановка, апелирам жителите и гостите на полуострова да се въздържат от пътувания през Кримския мост и от позиция на сигурността да избират различни сухопътни направления през новите райони ", декларира Аксьонов, представен от УНИАН. За офанзивата е бил известен Владимир Путин, твърди той. Очаква се екстрено събиране на Съвета за сигурност на РФ.
 
Руските Telegram канали оповестяват за офанзива на ВСУ против моста към 3 през нощта. Нападението е осъществено в региона на 145-та опорна колона на моста. Telegram каналът Baza оповестява се за двама починали.
 

 
УНИАН и голям брой Telegram канали оповестяват, че се е срутила част от автомобилния мост, до момента в който желездопътният остава непокътнат, само че и придвижването на влакове също е спряно за момента. В същото време в публично известие Министерството на превоза на РФ твърди, че няма наранени опорни колони на моста, развалено било единствено пътното платно.
 
Местните канали на TG оповестяват, че преди този момент офанзивата на въоръжените сили на Украйна, подхваната при започване на четвъртата нощ, може да е причина за изключителното състояние, защото локалните поданици са чули звуците от детонации по това време. Военни блогъри пишат за минимум два гърмежа.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР