Експертното жури, множество професионалисти от света на телевизията и продуцентството,

...
Експертното жури, множество професионалисти от света на телевизията и продуцентството,
Коментари Харесай

Експертно жури в полуфиналния кръг на 50-ите Международни награди Emmy® скоро ще оценява предложенията в категория „Теленовела“ в Дубровник

Експертното жури, голям брой експерти от света на малкия екран и продуцентството, както и съзвездие от известни посетители от креативната промишленост скоро ще дойдат в Дубровник, където ще се организира журирането в една от категориите за полуфиналния кръг на 50-ите Mеждународни награди Emmy®. На 14 септември жури, формирано от водещи експерти от света на продуцентската и телевизионната промишленост, ще оцени плановете в категорията „ Теленовела “, една от 17-те категории в влиятелните награди. Според разпоредбите на Международната академия за телевизионни изкуства и науки, имената на членовете на експертното жури ще бъдат огласени чак след процеса по журиране, който дефинира номинациите за влиятелните интернационалните награди Emmy®.

Директорът на Международната академия за телевизионни изкуства и науки Натаниъл Брендъл съобщи: „ Благодарни сме на нашия член Виктория Боклаг и на United Media, че са хазаин на полуфиналния кръг на журирането в Хърватия, който е неразделна част от Международните награди Emmy® “.

Множество посетители на United Media и Nova TV (Хърватия) ще се съберат по този мотив в красивия и неповторим Дубровник, където постоянно се снимат локални и интернационалните продукции, и ще добавят с наличието си блясъка на това влиятелно събитие. Неговата кулминационна точка ще бъде специфична церемония вечеря. Скоро ще разберем кой ще мине по аления килим на полуфиналния кръг от журирането за Международните награди Emmy®, само че това събитие сигурно ще събере в Дубровник доста известни персони, звезди от света на телевизионната и филмовата промишленост, а също и други посетители от района. Сред тях ще бъдат и двамата известни български артисти – Яна Маринова и Александър Сано, които скоро феновете ще видят с нови превъплъщения в премиерния сериал на NOVA „ С река на сърцето “. Събитието може да бъде проследено в многочислените платформи на United Media, която има в портфолиото си над 50 телевизионни канала.
 Александър Сано
Под името „ United Media ” е обединена огромна компания, която продуцира най-популярните филми и сериали, предопределени за необятна публика – с изключение на водач в района, тя оказва доста въздействие и на световно равнище. Доказателство за това са сполучливите продажби в целия свят, отличните рейтинги и многочислените интернационалните награди, извоювани от продукциите на United Media. Сериалът „ Kljun “ завоюва премията на публиката за най-хубав сериал на Международния фестивал в Кан през 2021 година, продукцията „ Black sun “ сграбчи „ Златната антена “ за най-хубав районен сериал на фестивала FEDIS 2020, както и премиите за най-хубава женска роля и най-хубава музика. Сериалът завоюва и премията на публиката за най-хубав сериал на Филмовия фестивал в Сараево през 2019 година Награда „ Златна антена “ бе присъдена и на сюжета на сериала „ Legacy 2 “, както и за основна мъжка роля. Най-популярният сериал в региона на фестивала FEDIS беше „ Konak kod Hilmije “, както и продукцията на Nova TV (Хърватия) „ Drugo ime ljubavi “. Филмът „ Vikend s ćaletom “ завоюва премията „ Златна антена “ през 2021 година за най-хубава мъжка роля и огромната премия на NAISA за най-хубав артист на фестивала „ Филмови срещи “ в Ниш, още веднъж през 2021 година Филмът " Alexander of Yugoslavia " завоюва премията на публиката за най-хубав артист на фестивала през същата година. Българският сериал „ Отдел Издирване “ също е притежател на редица награди от разнообразни фестивали, измежду които за най-хубав сериал от Buenos Aires International Film Festival и Madrid Film Awards през 2021 година
 Яна Маринова
Nova TV (Хърватия) може да се похвали и с няколко награди и номинации за продукциите си. Например, „ Na Granici “ беше най-хубавият локален сериал за 2019 година и получи премията на публиката „ Златно студио “. През същата година той сграбчи и премията на Story Hall of Fame, която отиде при основната актриса в категорията „ Ново лице на годината “. Тази премия получи и основната актриса в сериала Pure Love през 2018 година, който през същата година бе номиниран и за влиятелната интернационална Венецианска телевизионна премия.
 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР