Експертите от сайта Autospot.ru анализираха световния пазар и направиха топ

...
Експертите от сайта Autospot.ru анализираха световния пазар и направиха топ
Коментари Харесай

Колите, които ще превземат света през 2020 г.

Експертите от уеб страницата Autospot.ru проучиха международния пазар и направиха топ 10 на най-евтините коли в света през 2020 година Вижте в канала във vbox7:

1. Tata GenX XE Nano

Индийският стилен хечбек Tata GenX XE Nano оглави класацията с продажна цена, започваща от 3 310 $ за базовия модел. Първоначално моделът е основан като опция на мотопедите, само че за бедните индийци той се оказа прекомерно безценен, а за по-богатите бе прекомерно елементарен и банален.

2. Bajaj Qute

На второ място остана Bajaj Qute – друга мини градска кола от Индия. Цената на този хибрид сред автомобил и мотоциклет стартира от 3 867 $. Шофирането с него обаче надали ще ви достави огромно наслаждение - под капака му има непретенциозен едноцилиндров мотор с мощ 0,2 литра и 20 к.с., с който колата може да развие едвам 70 км /ч.
 Bajaj Qute iStock/Getty Images
3. Renault Kwid

Трети e френският хечбек Renault Kwid, който в началото е предопределен за индийския пазар, само че към този момент се предлага на доста пазари в Европа, Азия и Южна Америка на цена от 4 095 $. Той се задвижва се от 0,8-литров трицилиндров мотор с мощ 57 к.с., комбиниран с петстепенна ръчна скоростна кутия.

4. Suzuki Maruti Alto

Четвъртото място се пада на още една бюджетна кола от Индия - Suzuki Maruti Alto, чиято цена стартира от 4 322 $ е оборудван с 0,8-литров трицилиндров мотор, произвеждащ 48 конски сили.

5. Geely Vision X1

Челната петица се затваря от китайския хечбек Geely Vision X1 с цена 5 700 $. В съпоставяне със своите съперници, той се отличава с по-стилен интериор и мултимедийна система с необятен екран. Може да избирате и сред два мотора - 1.0 и 1.3 литра. И двата са с петстепенна ръчна скоростна кутия.

Ето и останалите 5 автомобила, които влизат в този топ 10:

6. FAW Besturn B30

Китайския седан се продава на цена от 6 500 $.

7. LADA Granta

Цената на базовият модел на съветската LADA е към 6 910 $.
 LADA Granta iStock/Getty Images
8. Datsun on-DO

Японско-руският седан Datsun on-DO стартира от 7 907 $

9. Dacia Sandero

Базовият модел на румънската кола може да се купи на цена от 8 200 $. В България се продава за 14 390 лева
 дачия iStock/Getty Images

10. Ravon Nexia R3

Узбекистанският седан Ravon Nexia R3 създаден въз основата на Chevrolet Aveo се продава за 8 595 $.
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР