Експерти класираха най-безполезните функции на смартфонитеСъвременните умни“ устройства предлагат множество

...
Експерти класираха най-безполезните функции на смартфонитеСъвременните умни“ устройства предлагат множество
Коментари Харесай

Експерти класираха най-безполезните функции на смартфоните
Съ

Експерти класираха най-безполезните функционалности на смарт телефоните
Съвременните „ умни “ устройства оферират голям брой функционалности, забележителна част от които са изцяло ненужни на елементарния консуматор, написа „ Газета.ру “.

На първо място измежду ненужните функционалности, специалисти са класирали екраните със свръх висока резолюция. Цената им е много висока, а в това време за работата им отива забележителна част от ресурса на батерията.

Заснемането на изображения в 4К резолюция също има напълно малко смисъл. Обикновено в подобен режим е невероятно да се употребява предикативен фокус или HDR, качеството на изображението се снижава, а самите файлове заемат прекомерно доста памет.

Специалистите са скептични и по повод поддръжката на многоканален тон „ Долби Атмос “, функционалността за запис на видео Super slow motion или даже считаната за хитова „ добавена действителност “. Последната е към момента незадоволително усъвършенствана, с цел да бъде от действителна изгода за потребителите.

Собствениците на устройствата на „ Епъл “ не са изключително впечатлени и от въведените през 2017 година „ Анимоджи “-та, към които ползата бързо се изчерпва. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР