Експертът по кралски въпроси Валентин Лоу заяви в неотдавнашно интервю,

...
Експертът по кралски въпроси Валентин Лоу заяви в неотдавнашно интервю,
Коментари Харесай

Изненада! Нови разкрития за Кейт

Експертът по кралски въпроси Валентин Лоу съобщи в неотдавнашно изявление, че 41-годишната кралска персона е " по-твърда ", в сравнение с наподобява.

" Интересното е, че зад кулисите тя е доста по-стабилна, доста по-твърда, в сравнение с ѝ приписваме ", сподели той.
-->
" Тя е тази приятна жена, облича се добре, усмихва се добре, приема някакви много безспорни благотворителни организации ", изяснява специалистът, представен от " Вести ".

Лоу сподели, че един от образците за силата на принцесата на Уелс се е появил след бомбастичното изявление на принц Хари и Меган Маркъл с Опра Уинфри, излъчено през март 2021 година

В откровеното изявление актрисата на " Костюмари ", която също е на 41 години, показа, че е таила мисли за самоубийство по време на късия си престой като работеща кралска персона.

38-годишният херцог на Съсекс също по този начин загатна, че монархията е почнала да ревнува Маркъл, откакто е видяла какъв брой известна е тя по време на първата обиколка на двойката в Австралия.

Херцогинята на Съсекс също по този начин твърди, че Мидълтън е била тази, която я е предиздвикала да плаче за роклите на шаферките за сватбата ѝ с Хари през 2018 година - а не противоположното, както бе обявено по-рано.

Най-обезпокоителното е, че Маркъл - която е двурасова - твърди, че до момента в който е била бременна със сина си, принц Арчи, неназован член на кралското семейство е изразил угриженост по отношение на " какъв брой тъмна може да бъде кожата му, когато се роди ".

Дворецът изчака излъчването на изявлението в Обединеното кралство, с цел да даде отговор, а Лоу споделя в книгата си " Придворни ", че там кралското семейство се е разделило по въпроса по какъв начин да реагира.

" Цялото семейство е натъжено да научи цялостната степен на това какъв брой сложни са били последните няколко години за Хари и Меган. Повдигнатите въпроси, изключително тези за расата, са притеснителни ", гласеше тогава изказването на кралица Елизабет II. " Макар че някои мемоари може да се разграничават, те се одобряват доста съществено и ще бъдат прегледани от фамилията уединено ".

Лоу съобщи, че Жан-Кристоф Грей, новоназначеният персонален секретар на принц Уилям, е измислил паметната имитация " спомените може да се разграничават " в изказването, намеквайки, че Дворецът не е склонен със случилото се.

" Имаше някои хора в други кралски семейства, които смятаха, че това ще разгневи Хари и Меган ", изясни Лоу. " Но Кейт беше тази, която в действителност мощно се аргументира ", означи той, добавяйки, че тя е желала тази имитация да остане в изказването, с цел да не се приема версията на Маркъл и Хари за истина.

Лоу описа, че Мидълтън е наясно, че " един ден ще бъде кралица " и " доста деликатно мисли за дълготрайната сигурност, мощ и непоклатимост на кралското семейство като институция ".

Той добави: " Тя е добра. Тя има добър взор върху огромната картина, върху дълготрайната игра. "
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР