Експертът по геополитика Боян Чуков е тежко обиден на БСП

...
Експертът по геополитика Боян Чуков е тежко обиден на БСП
Коментари Харесай

Чуков тежко обиден на БСП заради листите

Експертът по геополитика Боян Чуков е тежко афектиран на Българска социалистическа партия за отношението към него. Това е и повода през днешния ден той да напуща партията.

Тази заран Чуков е внесъл в деловодството на " Позитано " 20 своето заявление за овакантяване на партията, връчено в първичната му организация в " Младост ".

" Никой не употребява моята експертиза. Това е засегнатост! ", сподели пред Епицентър.бг Чуков и добави: " След като с моята експертиза и 5 езика не мога да намеря място в листите на една партия, а пък там се оферират хора, които не биха ми носили даже и кафе, за какво повече да заставам дружно с тези хора ", изясни той.

Вчера стана ясно, че Българска социалистическа партия залага на футболисти в София и Българска социалистическа партия.

Заради паметта на дядо ми не мога повече да заставам в Българска социалистическа партия, желая да бъде честен. Аз съм се клел да работя за България, желая да работя за страната си и ще намеря другаде реалзация, където ще оценят експертизата ми, сподели още Чуков, представен от Епицентър.бг.

Боян Чуков е офицер от българското разузнаване. Има инженерно обучение. През 80-те и 90-те години работи под дипломатическо прикритие в българските посолства в Париж и Мадрид.

Специализира в Института за политически науки в Париж, Sciences Po. В избран интервал е член на Националния съвещателен съвет към Дипломатическия институт на Министерството на външните работи. Секретар е на съвета по национална сигурност и външнополитически консултант в две държавни управления на България, в кабинетите на Сергей Станишев и Пламен Орешарски.

Владее френски, испански, съветски, гръцки и британски език.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР