Експертът по езика на тялото Джуди Джеймс е измислила умната

...
Експертът по езика на тялото Джуди Джеймс е измислила умната
Коментари Харесай

`Фърн Бритън доказва, че е най-голямата змия в къщата на Celebrity Big Brother, тъй като маската се изплъзва`

Експертът по езика на тялото Джуди Джеймс е измислила умната тактичност на Фърн Бритън, когато става въпрос за маскиране на същинските й страсти - и всичко е надолу на нейната грижовна усмивка.

В непредвиден поврат, някогашната звезда на This Morning, 66-годишната Фърн, беше наречена новия „ изверг “ от къщата на Big Brother на звездите след неуместния й спор с професионалиста от Strictly Come Dancing Никита Кузмин. Съквартирантът на Фърн, Луис Уолш, също я назова " най-голямата змия в къщата " - карайки феновете да премислят първичните си усещания за телевизионната звезда.

Сега специалистът по езика на тялото Джуди твърди, че Фърн я употребява " блага " усмивка, с цел да прикрие разочарованието си и да забие ножа още по-дълбоко по време на спорове със съквартирантите си. Говорейки извънредно с Paddy Power Games, Джуди сподели: „ Луис ни споделя, че Fern е „ в бизнеса от 100 години “ и явно има проект за игра. Фърн назовава Луис „ най-голямата змия в къщата “. За разлика от по-младите с...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР