Експерт в Министерството на образованието и науката е била 62-годишната

...
Експерт в Министерството на образованието и науката е била 62-годишната
Коментари Харесай

Загиналата край Бузлуджа жена е била експерт към МОН

Експерт в Министерството на образованието и науката е била 62-годишната жена, починала в тежката злополука на разклона за Бузлуджа в петък. Това заяви министърът на образованието професор Галин Цоков при представянето на създадените от ведомството ограничения за промени в учебното обучение, осведоми NOVA.

" За страдание, войната по пътищата влезе в нашето министерство, за което откровено скърбя ", разяснява министърът.

" В петък вечерта, при безразсъден случай почина една доста значима за нас колежка - Мариана Лозанова. Искам да изкажа още един път съболезнования на нейното семейство, близки и сътрудници. Мир на праха ѝ и нека да успеем да продължим нещата, за които тя интензивно работеше през последните години в дирекция “Организация и надзор ”. В рамките на тези няколко месеца успяхме да разработим и от следващата година да влезе в деяние една национална стратегия за сигурност на придвижване ", добави Цоков.

Припомняме, че поради неправилна маневра в тъмното водач на тир аргументи гибелта на двама души - татко и щерка, и рани млад мъж на пътя, който води към град Шипка. Тирът, ръководен от украински водач, направил непозволена маневра обратно и леката заколвам се блъснала челно в ремаркето на камиона. Мъжът и дамата умират на място. 23-годишният Александър Проданов, който е един от младите мозъци на България, притежател на голям брой научни награди, е в болница.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР