Експерт по МОТОРИ разкри евтин хак, който може да попречи

...
Експерт по МОТОРИ разкри евтин хак, който може да попречи
Коментари Харесай

Експерт по автомобилите разкрива как домакински артикул от 10 пенса може да предотврати глоба от £2500 – и това отнема само секунди

Експерт по МОТОРИ разкри на ниска цена хак, който може да попречи на водачите да бъдат изправени пред солидна санкция.

Съгласно Правилата за пътните транспортни средства от 1986 година е незаконно да се кара без цялостна видимост на трафика и пътя пред вас.

„ Всички стъкла или други транспарантни материали, инсталирани на моторно транспортно средство, би трябвало да се поддържат в такова положение, че да не закриват зрението на лидера, до момента в който транспортното средство се движи по пътя “, гласят наредбите.

Лесно е предното стъкло на транспортно средство да се нацапа с пътна сол от неприятното време, само че в случай че не почистите тези петна, това може да докара до санкции от над £2000.

Според авто специалист водачите могат да употребяват разтвор на оцет, с цел да се оправят с петната и да върнат блясъка на предното си стъкло.

Този домашен продукт от 10 пенса икономисва на водачите заплащането за професионална автомивка и ги защищава от загуба на хиляди под формата на санкции.

В допълнение към...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР