ЕКСКЛУЗИВНО: Съдебната комисия на Камарата призове директора на Националното разузнаване

...
ЕКСКЛУЗИВНО: Съдебната комисия на Камарата призове директора на Националното разузнаване
Коментари Харесай

Съдебната комисия на Камарата призове Аврил Хейнс от ODNI за документи, свързани с предполагаемо тайно споразумение с големи технологични компании

ЕКСКЛУЗИВНО: Съдебната комисия на Камарата призове шефа на Националното разузнаване Аврил Хейнс в четвъртък за документи като част от следствието на хипотетичното скрито съглашение на администрацията на Байдън с огромни софтуерни компании и нейните медиатори за „ цензуриране на речта “.

Fox News Digital прегледа призовката, издадена на Хейнс в четвъртък, и писмото на ръководителя на комисията Джим Джордан до нея. Джордан, R-Ohio, търси връзки сред офиса на Haines, частни компании и други групи на трети страни, като организации с нестопанска цел, свързани с „ сговора и принудата “.

Rep. Джим Джордан, ръководител на правосъдната комисия на Камарата на представителите. (Al Drago/Bloomberg посредством Getty Images)

Джордан обаче сподели, че „ отговорът на ODNI без наложителен развой към днешна дата е извънредно несъответстващ “. Джордан, още през април 2023 година, потърси непринудено съдействие като част от своето следствие...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР