Ексклузивно пред NOVA говори съпругата на пернишкия прокурор Бисер Михайлов,

...
Ексклузивно пред NOVA говори съпругата на пернишкия прокурор Бисер Михайлов,
Коментари Харесай

Насинената жена на прокурора: Не ме е бил

Ексклузивно пред NOVA приказва брачната половинка на пернишкия прокурор Бисер Михайлов, който през вчерашния ден беше упрекнат за побой над нея. Биляна Михайлова, която сега се намира в болница, отхвърля да е жертва на домашно принуждение. Разказва, че среднощният спор сред нея и брачна половинка ѝ е елементарен битов скандал.

Часове след ареста на пернишкия прокурор Бисер Михайлов за побой, Стоян Нешев разговаря със брачната половинка му Биляна, която съгласно обвиняването е жертва на домашно принуждение. Свързваме се с нея през видеовръзка, защото е в болница.

Стоян Нешев: Как сте, по какъв начин се чувствате? И къде сте в този момент?

Биляна Михайлова: Благодаря ви! Добре се усещам. В момента съм в болница. Оставиха ме под наблюдаване за известно време, само че нямам някакви недоволства.

Стоян Нешев: Виждам синина под окото ви. Тя разследване на какво е?

Биляна Михайлова: Най-вероятно е разследване от удара от рухването. Имах някакъв лек оток, който след това мина надолу към окото.

Стоян Нешев: Но не е от побой тази синина? Така ли да разбирам?

Биляна Михайлова: Не. Не е.

Според Биляна случилото се с мъжа ѝ е фамилен скандал. „ Категорично не съм жертва на домашно принуждение. Снощи се случи елементарен спор сред нас, който прерасна в скандал. Обикновен битов скандал, какъвто има във всяко семейство “, твърди тя.

Стоян Нешев: А по какъв начин по този начин се случи, че и полицията и прокуратурата станаха съпричастни към този ваш фамилен скандал?

Биляна Михайлова: Нашата щерка беше в банята по това време и откакто чула нашия ескалирал спор – се е обадила на 112.

Жената споделя, че не е имало очевидци. „ Имам контузия на главата, която е от рухване на земята. По-скоро мисля, че се спънах. Или изгубих равновесие по-скоро и по-късно паднах и оттова ми е тази контузия на главата “, твърди тя.

Стоян Нешев: Но мъжът ви посягал ли ви е?

Биляна Михайлова: Мъжът ми не мие посягал и не ме е удрял.

Стоян Нешев: Вие губила ли сте схващане?

Биляна Михайлова: Не, може би от мощния адреналин, от страстите, които изпитах по време на този скандал. След това щерка ми, когато извика полицията и  пристигна линейка  – просто си мислех, че ми се губят някои моменти. Но в този момент към този момент съзнавам какво се е случило и не съм губила схващане.  Не съм свидетелствала против брачна половинка си. Дадох пояснения, които Ви описах и на Вас. Казах им, че не си припомням някои неща, за които след това осъзнах, че нямам загуба наизуст, и си ги спомних доста добре.

Стоян Нешев: А допустимо ли е да не сте свидетелствала против него, тъй като ви е боязън?

Биляна Михайлова: Не, изрично не ме е боязън.

Проблемите на семейство Михайлови с правораздаването започнаха предходната година, когато синът им Васил стана обвиняем по няколко каузи за нанесени телесни повреди и закани с убийства.

Стоян Нешев: Израснал ли е вашият наследник в семейство на принудител?

Биляна Михайлова: Не, изрично не е израснал в семейство с принуждение.

Стоян Нешев: Готова ли сте да заживеете отново със брачна половинка си под един покрив, тъй като чухме  прокуратурата да споделя, че ще му желае непрекъснат арест, защото е рисков за вас?

Биляна Михайлова: Не считам, че брачният партньор ми е рисков, с цел да живеем под един покрив. Мисля, че станалото сред нас може да се поправи. Да го разгадаем ние сред нас, не пред медиите и страната.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР