Ексхибиционист върлува в квартал Христо Смирненски и сее смут, потрес

...
Ексхибиционист върлува в квартал Христо Смирненски и сее смут, потрес
Коментари Харесай

Внимавайте! Извратен тип дебне зад мола

Ексхибиционист върлува в квартал " Христо Смирненски " и сее ужас, шок и отвращение измежду жителите. По думите им, най-често извратеният вид се спотайва тъкмо зад мола в „ Западен “, наоколо до детска площадка. За казуса алармират загрижени пловдивчани в обществените платформи.

„ Крие се в храстите до паркираните коли. От месец август е там и когато най-много девойки и дами минават, излиза от храстите със свален панталон и плаши хората. Това е гнусно и ненормално! На 2 метра има детска площадка и играят деца “, написа дамата, която повдигна тематиката в мрежата. Тя споделя по какъв начин е подгонила мъжа с колата си и той бързо е избягал към железопътните линии. Винаги носил бяла шапка. Жената даже твърди, че е подала сигнал до полицията, само че съответни дейности към този миг липсват.

Темата провокира яростна полемика, в която се включиха доста пловдивчани от региона. Според казаното от тях мнозина са засичали мъжа на разнообразни местоположения в квартал „ Христо Смирненски “.

„ Наскоро този мъж беше на ул. „ Лерин “. По това време разхождах кучето с приятеля ми и мъжът стартира да вика: “Защо не го хвърлиш това куче ”. След като му отвърнах, разбрах, че е за лудница “, написа друга потребителка.

Друг пловдивчанин твърди, че вижда този човек постоянно, сред 18 и 19 часа, съвсем всеки ден, по тротоара на бул. „ Пещерско шосе “. Според него мъжът е безопасен: „ Напъхал си е нещо за размер в гащите и чака да го забележи някой “, написа той.

Малко по-надолу млада жена твърди, че даже е била преследвана от съмнителния мъж, който тръгнал след нея, до момента в който тя разхождала детето с количката. За благополучие съумяла да избяга. Тя постоянно е засичала ексхибициониста на улица „ Юндола “, покрай Математическата гимназия, където орис стотици възпитаници. Тъй като липсва съответна реакция от страна на институциите, пловдивчани се заканват със разпра в обществените мрежи.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР