Екшън в ефира на БНТ. Татяна Дончева нападна кандидат-президента проф.

...
Екшън в ефира на БНТ. Татяна Дончева нападна кандидат-президента проф.
Коментари Харесай

Екшън в ефир. Дончева нападна Герджиков, получи отговор

Екшън в ефира на Българска национална телевизия. Татяна Дончева атакува кандидат-президента проф. Огнян Герджиков, само че единствено минути по-късно получи отговор от него.

Проф. Герджиков е правоверен гербаджия, който им отваря път към гражданска поддръжка, сподели Дончева. И разгласи, че Софийският университет е присъдил купа " лекар хонорис идея " на Бойко Борисов. Дори цитира тирада на проф. Анастас Герджиков, при връчване на купата: " За шест месеца, един къс период, господин Борисов направи повече, в сравнение с е направил Стефан Стамболов за 7 години или Тодор Живков за повече, имаме образец за извънреден гений, комбиниран с голяма безрезервност и почтеност, които дават плод освен за българите, само че и за нашите съседи, които желаят да бъдат другари ".

На директна телефонна линия в предаването се включи и самият проф. Герджиков: " Мои сътрудници се обадиха разтревожени, че госпожа Дончева лъже и наскърбява и мен, и университета. Не е правилно, че СУ е присъдил купата почетен лекар на господин Борисов, не е правилно и че съм приказвал славословия за него ", възмути се проф. Герджиков. Той изиска Дончева неотложно да се извини. Адвокатката съобщи, че е прочела цитата нощес в интернет, че ще го ревизира и в случай че не е правилно, тогава ще се извини.

На екрана написа, че тематиката е кой желае и кой може да ръководи. Г-жа Дончева очевидно желае, само че в случай че ще се осведоми от интернет значи не може, сподели проф. Герджиков. А Дончева му отговори, че през днешния ден информация се взема от интернет, тъй като сме електронно общество.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР