Екшън героят Стивън Сегал получи ново обвинение в тормоз, касаещо

...
Екшън героят Стивън Сегал получи ново обвинение в тормоз, касаещо
Коментари Харесай

Холивудският актьор Стивън Сегал тормозил хубавица в София! Свалил й дрехите в хотелска стая

Екшън героят Стивън Сегал получи ново обвиняване в тормоз, касаещо времето, когато артистът и продуцент бе в София за фотосите на кино лентата „ Готов да убива “ през септември 2002 година, разбра HotArena.

Този път нападките идват от колежката му Рейчъл Грант, която по това време била на 26 години. Тя е играла момичето на Джеймс Бонд във кино лентата „ Не умирай през днешния ден “, ба‘а й Майкъл Грант е прочут английски хипнотизатор, а дядо й барон Реймон дьо Лонгьой е братовчед на кралица Елизабет II.

Предполагам, че искаш да видиш оная ми работа “, били думите на 65-годишния артист, който преди този момент принудително свалил горните облекла на Рейчъл и я бутнал на леглото. Секунди по-късно филипинската актриса изпаднала в потрес и почнала да плаче, тогава екшън звездата се извинил и почнал да се изяснява, писа „ Телеграф “.

В следствие актрисата изгубила ролята и отишла при най-големия му зложелател Жан-Клод ван Дам, с цел да снима кино лентата „ The Purifiers ”. Адвокатите на Сегал обявиха, че клиентът им не е имал сходен контакт с госпожица Грант и твърдо отхвърля всякакво посягане, случило се в София през 2002 г.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР