Екшън“ е първият самостоятелен филм на сценариста Тео Чепилов (Под

...
Екшън“ е първият самостоятелен филм на сценариста Тео Чепилов (Под
Коментари Харесай

Запознайте се с екипа на новия БГ филм „Екшън“ - 1 част

„ Екшън “ е първият независим филм на сценариста Тео Чепилов („ Под прикритие “, „ Стъклен дом “, „ Домашен арест “) и режисьорският дебют на Радослав Илиев. По визията му е работил операторът Борислав Пенчев, който от години живее във Ванкувър и е в камера департамента на сериали като Prison Break, The Flash, Arrow, Legends of Tomorrow, Once Upon a Time, Minority Report и Supernatural.
„ Екшън “ наблюдава историята на три хлапета с една обща фантазия – да основат най-великия филм от обичаната им екшън поредност. Съдбата се намесва в живота им, когато при пътен случай те унищожават кола цялостна с опиати и би трябвало незабавно да намерят голяма сума пари, с цел да се издължат на мафиотите, чиято е стоката. Тримата правят немислимо закононарушение – отвличат лентата на холивудски филм, който се снима у нас, с цел да изискат откуп от продуцентите. В последвалата серия от трагикомични обстановки, момчетата съумяват да се забъркат в толкоз огромни неприятности, че българската, съветската, еврейската и японската мафия са по петите им.
Броени дни преди формалната премиера на „ Екшън “ в цяла  България, ще ви срещнем с част от актьорите и техните персонажите в продукцията.
Крис (Петър Петров – Перо) има една цел в живота и тя е да прави пари. За страдание вместо да се опита да реализира дълготраен триумф, той желае да натрупа положение бързо и без да си дава доста напън като за задачата се забърква във всевъзможни схеми и далавери със подозрителен темперамент. Заедно с Дани и Тони той работи по сюжета за епизод на „ Турбо ченгето ”, само че неговата мотивация за плана е да продадат концепцията си и да създадат доста пари.

Дани (Милко Йовчев) си мечтае един ден всички мацки да си падат по него, само че в неговата глава това ще се случи само, когато направи филм. Дотогава Дани изразходва силата си в работата си – стажант в американска продукция, макар рецензиите от страна на майка си, да си откри постоянна, въпреки и скучна работа. През останалото време той гледа филми и се само-образова по всички кинаджийски тематики, вследствие на което е ходеща енциклопедия по тематиката.

Тони (Пламен Димов) е красавецът на компанията, индивидът който е привикнал всичко в живота му да се случва съвсем без изпитание. ТоЙ има единствено една фантазия и тя е да бъде същинска звезда, с цел да може го обгрижват всички към него. Засега триумфите му са скромни – снимал се е единствено в няколко незначителни реклами и има появяване без имитация в сериал. Тони обаче не се предава – употребява всеки един случай да се изявява като артист, с вярата че някой ще го открие.

Джон Келър (Джонас Толкингтън) е залязваща американска звезда, който се е прочул с ролята си в серията полицейски филми „ Турбо ченгето ”. Въпреки това най-хубавите му спортни години са останали в предишното, тялото му е леко запуснато, а диетата – мощно занемарена. Той приема себе си за несломим воин със гигантски качества, което непрестанно му въвлича неприятности. Голямата му загадка е, че от години злоупотребява с опиатите и към този момент е съществено привързан.

Джунджи Танака (Юта Такенака) е израснал в богато семейство с властна майка. Той се вманиачава на серията за „ Турбо Ченгето ”, тъй като основният воин е неговата цялостна диаметралност. като младеж Джунджи стартира професионално да снима къси филми и на 21 прави пълнометражния си дебют, за който майка му дава парите. Филмът не е доста сполучлив, само че притегля вниманието на продуцентите Джоел Шафир и Нейтън Ротенберг, които търсят свежа кръв за идващия си екшън план “Бандити във времето 2 ”. Майката на Джунджи финансира скрито плана и по този метод му усигурява режисьорската позиция като Джунджи по този начин и не схваща за договорката – до последно счита, че е постигнал всичко с помощта на личната си талантливост.

Джоел и Нейтън са другари от деца и цялостен живот са неразделни – двамата са по-близки и от братя. Родени са в Тел Авив, само че доста скоро родителите им, които също са от другарски фамилии се реалокират да живеят в Ел Ей. Още като младежи Джоел и Нейтън стартират работа като стажанти във кино студио, където бързо навлизат в кино промишлеността. Двамата са продуцирали няколко десетки кино лентата, като постоянно се стараят да снимат допустимо най-евтино, тъй че даже посредственият артикул, носи доходи.
Рандъл:

Тери:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР