Екшън актьорът и бивш губернатор на Калифорния Арнолд Шварценегер сподели,

...
Екшън актьорът и бивш губернатор на Калифорния Арнолд Шварценегер сподели,
Коментари Харесай

Арнолд Шварценегер е претърпял операция

Екшън артистът и някогашен губернатор на Калифорния Арнолд Шварценегер показа, че е претърпял интервенция за слагане на пейсмейкър.

" Миналия понеделник ми направиха интервенция и към този момент съм малко повече машина: Имам си пейсмейкър ", сподели 76-годишният " Терминатор " в подкаста си Arnold`s Pump Club.

" Преди всичко желая да знаете, че се оправям отлично! В понеделник ме оперираха, а в петък към този момент бях на огромно екологично събитие с моята другарка и колежка Джейн Фонда. Никой в никакъв случай не би си помислил, че седмицата ми е почнала с интервенция ", добави Арнолд Шварценегер.

Актьорът не пропусна да благодари на целия екип в клиниката в Кливланд, където се е оперирал. Шварценегер сподели, че всички лекари и медицински сестри са положили изключителни грижи за него и са създали интервенцията допустимо най-безболезнена.

През 1997 година Арнолд Шварценегер претърпя отворена интервенция на сърцето за замяна на пулмоналната и аортната клапа. Обикновено с дълготрайност от 12 до 15 години, през 2018 година и 2020 година той се подложи на интервенция за промяната им.

Сред идните планове на Шварценегер са екшън филмът Breakout и празничната фамилна комедия The Man With The Bag. Съвсем неотдавна артистът се снима в сериала FUBAR на стрийминг платформата Нетфликс.


Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Намерете ни в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР