ЕКСЪТЪР, Ню Хейли – Ники Хейли има послание към избирателите,

...
ЕКСЪТЪР, Ню Хейли – Ники Хейли има послание към избирателите,
Коментари Харесай

Хейли разкрива предложение пред гласоподавателите на DeSantis, обещава, че „непременно“ ще се премести в Южна Каролина след първичните избори в NH

ЕКСЪТЪР, Ню Хейли – Ники Хейли има обръщение към гласоподавателите, които подкрепяха губернатора на Флорида. Рон ДеСантис в конкуренцията за президентска номинация на Републиканската партия.

„ Това, което споделяме на гласоподавателите на ДеСантис е, че е време за ново потомство. Време е да спрем хаоса. Време е да спрем шума и върнете Америка в верния път “, сподели Хейли пред Fox News Digital в неделя преди протест в историческия град Ексетър на крайбрежието на Ню Хемпшир.

Бившият губернатор на Южна Каролина, който по-късно служи като дипломат на Организация на обединените нации в някогашния Администрацията на президента Тръмп беше интервюирана няколко часа откакто ДеСантис спря акцията си и поддържа Тръмп, безапелационният любимец в конкуренцията за Републиканската партия през 2024 година

Републиканският претендент за президент Ники Хейли приказва по време на акция събитие в Exeter High School в Exeter, N.H., в неделя. (AP Photo/Matt Rourke)

„ Знаем, че поддръжниците н...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР