Екоминистърът Емил Димитров-Ревизоро е останал без служебен компютър след прокурорската

...
Екоминистърът Емил Димитров-Ревизоро е останал без служебен компютър след прокурорската
Коментари Харесай

Прокурорите взели компютъра на Ревизоро

Екоминистърът Емил Димитров-Ревизоро е останал без длъжностен компютър след прокурорската акция, при която бе задържан заместникът му Красимир Живков. Това съобщи шефът на Министерство на околната среда и водите ден след интервенцията. Прокурорите са иззели огромно количество документи и техника от министерството.

" Оказали сме подпомагане, дали сме компютри, ето – и аз съм на нов компютър, и моя компютър го няма. Не че на него има нещо. Винаги при такива акции се изземват всички масиви, с цел да може да се сверят, да се видят данните “, съобщи министърът. На няколко пъти той повтори, че е поел поста, единствено с цел да може държавното управление да изкара мандата си и в случай че има кой да го замести, незабавно би си дал оставката. Той изясни, че до момента в който бил народен представител седем министри му стояли спокойно, а в този момент той стоял спокойно.

Според Ревизоро всички чиновници чакали да ги арестуват и било доста мъчно да се работи, тъй като не желали да подписват документи. Отделно от това съвсем никой не желал да постъпва на работа в министерството, тъй като отговорностите били огромни, а заплатите – дребни.

" Ако мислите, че е доста прелестно...Изобщо не е прелестно. Елате, разходете си, ще ви оставя уединено да си говорите с тях ", разяснява Димитров.

Той не може да уволнява
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР