Екологичните крушки съдържат живак. Живакът е мощен невротоксин, който е

...
Екологичните крушки съдържат живак. Живакът е мощен невротоксин, който е
Коментари Харесай

Теория: Ето какво ни причиняват енергоспестяващите крушки

Екологичните крушки съдържат живак. Живакът е мощен невротоксин, който е изключително отровен за децата и бременните. Живакът е изключително отровен за мозъка, нервната система, черния дроб и бъбреците. 

Много от нас се стремим да пестим сила и пари като заменяме старите общоприети електрически крушки с нови екологични лампи, които икономисват сила. Тук си разрешаваме да включим, откъс от публикация на Бенджамин Зайлер, в която се споделя, „ Михаел Кауфман, заместител шеф в Швейцарската Федерална работа за Енергията изясни в изявление от 25 ноември 2008 година, че повсеместната замяна на всички крушки с нажежаеми жички с енергоспестяващи ще спести едвам 1-2% и признава, че това в действителност е „ прекомерно малко ”. И по този начин, новото потомство енергийно ефикасни крушки е толкоз токсично, че Агенцията за отбрана на околната среда на Съединените щати вкара необикновен протокол за съблюдаване при положение на строшаване на крушка и приключване на отровен газ. Изследване, извършено от учени от института Fraunhofer Wilhelm Klaudic Institute сподели, че тези крушки, в случай че се счупят в дома ви, отделят 20 пъти повече живак от оптимално допустимото количество.

Енергийно ефикасните крушки могат да причинят:

Виене на свят

Главоболия

Мигрени

Припадъци (апоплектичен удар)

Умора

Неспособност за централизация

Нервност

Защо би трябвало да си върнем елементарните електрически крушки?

Екологичните крушки съдържат живак.

Живакът е мощен невротоксин, който е изключително отровен за децата и бременните. Живакът е изключително отровен за мозъка, нервната система, черния дроб и бъбреците. Той може също по този начин да аргументи увреждане на сърдечносъдовата, имунната и репродуктивната системи. Живакът може да докара до пристъпи на трептене, раздразнителност, бодърствуване, загуба на паметта, главоболия, рак и Алцхаймер.

Органичните крушки могат да причинят рак.

Нови проучвания, извършени от Питър Браун в Берлин демонстрират, че тези крушки съдържат токсични канцерогени, способни да причинят рак: – Фенолът е леко киселинен токсин под формата на кристали, които са получени от катран и се употребява в химическата промишленост. – Нафталинът е запалимо съединяване под формата на кристали, създадено от дестилирането на катран, и се употребява като суровина в химическата промишленост. – Стирен, ненаситена въглеводородна течност, която се получава като второстепенен артикул при производството на петрол.

Екологичните крушки излъчват огромно количество UV радиация.

Енергоспестяващите лампи излъчват UV-B радиация и малко количество UV-C радиация. Всеобщо прието е че UV радиацията поврежда кожата (причинява рак на кожата) и очите. Радиацията от енергоспестяващите крушки директно визира имунната система и поврежда кожната тъкан в такава степен, че препятства образуването на витамин D.

Екологичните крушки употребяват по този начин нареченото „ мръсно електричество ”.

Това значи, че в случай че човек страда от диабет и бъде подложен в среда с енергоспестяващи крушки, равнището на кръвната му захар стартира да се повишава. Когато този човек бъде изведен от тази среда, кръвната му захар се възстановява. Използването на уреди за безвредна енергийна успеваемост като трансформират по този начин нареченото мръсно електричество назад в чиста електрическа сила. Накрая, тези крушки са толкоз токсични, че не би трябвало да се изхвърлят в елементарния отпадък. Те са рискови боклуци.

Какво да вършим, в случай че счупим енергоспестяваща крушка:

– Всички би трябвало да изоставен помещението (дома).

– Отворете всички прозорци и порти.

– Трябва да изключите отоплението, вентилационната и климатичната система и електрическите уреди.

– Вземете тиксо, картон, влажна хартиена забрадка и стъклен буркан с похлупак.

– Не използвайте метла. Метенето още повече ще разнесе живака в цялата къща.

– Не използвайте прахосмукачка. Тя също в допълнение ще разнесе живака в цялата къща.

– Съберете счупеното стъкло благодарение на тиксо или намокрена хартия и го сложете частите в стъкления буркан.

– Когато сте подготвени, затворете буркана и компактно залепете капака с тиксо.

– След като почистите, не влизайте в дома си няколко часа като оставите прозорците отворени. 

 

.zarata.info

Всяка минута очаквай сензационна вест в PETEL.BG!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] 24 часа в денонощието!

Публикувай непосредствено самичък без цензура във "Фейсбук " групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко забавно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР