Екипите, издирващи изчезналия Боинг 737-500 на индонезийската авиокомпания Шривиджая еър,

...
Екипите, издирващи изчезналия Боинг 737-500 на индонезийската авиокомпания Шривиджая еър,
Коментари Харесай

Откриха останки от изчезналия индонезийски "Боинг"

Екипите, издирващи изчезналия " Боинг 737-500 " на индонезийската самолетна компания " Шривиджая еър ", засякоха сигнали, които може да идват от черната кутия на самолета, заяви за международните организации ръководителя на избавителната интервенция.

Освен това спасителите са разкрили парчета от самолета сред островите Лаки и Ланканг. Открити са елементи от телата на пасажерите.

26-годишният пътнически аероплан " Боинг 737-500 " на Sriwijaya Air, изхвърчал от Джакарта, изчезна от радарите единствено след 4 минути полет.
За една минута машината е изгубила 3 км височина и е изчезнала малко след навлизането си над морето, демонстрират данни на проследяващия сайт FlightRadar24. На борда е имало общо 62-ма души, от които 56 пътници, в това число пет деца и едно бебе, заяви индонезийският вестник " Република ". Пътувал е за град Понтианак, столицата на провинция Западен Калимантан.

 Image

CNN Индонезия заяви, че в морето, където се допуска, че е паднал самолетът, са открити алуминиеви парчета. Местни риболовци свидетелстват, че са чули два гърмежа. 



 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР