Екипът на ви представя информационния бюлетин, посветен на най-важното от

Екипът на ви представя информационния бюлетин, посветен на най-важното от ...

Новините: Най-важното за деня, 24 септември.

Екипът на ви представя информационния бюлетин, посветен на най-важното от днешния ден.
ПАДНА ФАСАДАТА НА МОЛ В ЦЕНТЪРА НА БЛАГОЕВГРАД* (СНИМКИ)
Вятърът събори цяла стена на МОЛ Ларго в идеалния център на Благоевград. Паднала е цялата метална обшивка на източната страна на сградата.
ЕК ДАВА ПОЛША НА СЪД ЗАРАДИ НАРУШЕНИЯ НА НЕЗАВИСИМОСТТА НА СЪДЕБНАТА СИСТЕМА
Европейската комисия съобщи днес, че дава Полша на Съда на ЕС заради нарушения на независимостта на съдебната система и че е поискала от съда да предприеме междинни мерки до произнасянето на решението.
"ПЪТНА ПОЛИЦИЯ": КОГАТО МАГИСТРАЛАТА Е В РЕМОНТ, Е ПОЗВОЛЕНО ДА СЕ КАРА В АВАРИЙНАТА ЛЕНТА
В участъците на магистралите, които са в ремонт, е позволено да се кара в аварийната лента, за да се облекчи трафикът, каза днес пред журналисти в София инспектор Илия Георгиев от "Пътна полиция".
ПРОУЧВАНЕ: ПРАВИТЕЛСТВОТО ИЗЖИВЯВА НАЙ-КРИТИЧНИЯ СИ ПЕРИОД
Правителството изживява най-критичния си период от началото на мандата. Доверието в институциите продължава да се руши, за първи път недоверието в парламента е на по-високо ниво в сравнение със съдебната власт и прокуратурата.
ДЪРЖАВАТА ОТКАЗА ДА ОТГОВОРИ ЗАЩО 3 ГОДИНИ Е СПАЛА ЗА КРАНА ВЪВ "ВИНПРОМ КАРНОБАТ"
Директорът на Митница-Бургас Валери Стефанов отказа на няколко пъти да отговори на въпрос защо контролните органи над 3 години са бездействали за монтиран кран, чрез който от "Винпром Карнобат" може да се източва етилов алкохол, без да бъде измерен, като по този начин се избягва плащане на акциз.


Източник: actualno.com