Екипът на украинския президент Володимир Зеленски призова гражданите да се

...
Екипът на украинския президент Володимир Зеленски призова гражданите да се
Коментари Харесай

Зеленски организира конкурс за високоморални кандидати за депутати

Екипът на украинския президент Володимир Зеленски прикани жителите да се включат в конкурс, с който ще бъдат определени претендентите за депутати на неговата нова партия " Слуга на народа ", която цели да отнеме властта от дискредитираната политическа класа, съобщи Ройтерс.

Като самия Зеленски, претендентите нямат потребност от политически опит. Те могат да подадат заявки за присъединяване в състезанието в уеб страница, като опишат рекомендациите си и оферти за нови закони. След това те ще бъдат проучени благодарение на интернационалните компании.

Възможно е представители на партия " Слуга на народа " да употребяват и детектор на лъжата, с цел да изпитат честността на претендентите.

Партията на Зеленски не е показана в Народното събрание. Спечелването на изключителните избори би му разрешило да излъчи ново държавно управление и да извърши промени, които да се употребяват с утвърждението на гласоподавателите и интернационалните донори на Украйна.

Проучвания на публичното мнение сочат, че партията " Слуга на народа " ще завоюва изборите през юли, само че няма да има болшинство в Народното събрание.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР