Екипът на Централния лъч на ДПС начело с председателя Мустафа

...
Екипът на Централния лъч на ДПС начело с председателя Мустафа
Коментари Харесай

Мустафа Карадайъ от Манолич : Няма да се поддадем на натиск, ние сме пазителите на демокрацията!

Екипът на Централния лъч на Движение за права и свободи отпред с ръководителя Мустафа Карадайъ бе в община Сунгурларе. След поредност от срещи в сунгурларските села се организира избирателен протест в село Манолич.

На него бяха показани претендентите за кметове на кметства, претендентите за общински съветници и претендентът на Движение за права и свободи за кмет на община Сунгурларе Хатидже Георгиева.

Първо дано да подкрепим Пламен, брачният партньор на председателката на Младежко Движение за права и свободи Сунгурларе Димитрина Събева, сподели при започване на речта си водачът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ, визирайки нападението над Пламен Терзиев.

Карадайъ съобщи, че Движение за права и свободи е потвърдило с дейностите си в последните 30 години и отсега нататък ще продължава по същия път. Нашата задача е да пазим целостта, стабилността, мира и сигурността на нашата страна, добави той.

Но през днешния ден нашата сестра Димитрина очевидно е опасност за някои огромни „ герои “. Толкова са „ огромни “, че потеглят да се саморазправят физически с Димитрина и нейния брачен партньор. Плашат се от Димитрина, тъй като тя е мощна и е част от Движение за права и свободи, разгласи Карадайъ.



От Манолич би трябвало да отправим едно обръщение на тези страхливци, разгласи ръководителят. Да им кажем, че са страхливци, тъй като мощният човек не се плаши. Силният човек не търси власт с сопа, боязън и преса.

Силният човек има потребност да има до себе си мощни хора, с цел да бъде още по-силен и с цел да работим, сподели още той. Но страхливият човек търси власт посредством силата и да сее боязън измежду хората. Ние няма да се поддадем на техните способи, съобщи изрично Карадайъ.

Ние докарахме демокрацията в нашата Родина и всеки един, който тръгне да разрушава тази народна власт ще си получи урока от Движение за права и свободи, съобщи водачът на Движение за права и свободи. Ние сме бранители и пазители на демокрацията и няма да позволим на никого да заплашва демокрацията, стабилността и сигурността в нашата Родина и на нашите деца в утрешния ден, добави той.

Мустафа Карадайъ разгласи, че на 27 октомври би трябвало да създадем нашия либерален избор и то без нито един глас за друга партия в Манолич, с изключение на за Движение за права и свободи.

Той съобщи, че страхливецът се пробва да взема властта посредством мощ и репресии, само че ние в Движение за права и свободи знаем, че в демокрацията властта идва от хората. Страхливците си мислят, че властта е тяхна и служи за техния персонален интерес.

Но ние в Движение за права и свободи знаем, че властта е на хората и кмета на кметството, общинските съветници, народните представители и всички останали политици са инструмент за реализация на тази власт, добави той. Ние в Движение за права и свободи знаем, че властта служи за решение на проблемите на хората и по тази причина сме тук, заключи Мустафа Карадайъ.

Зам.-председателят на ПГ на Движение за права и свободи Йордан Цонев съобщи, че някои хора се пробват да плашат и да дават знаци. Опитват се да плашат хората, които излязоха с голи ръце и открити гърди против танковете и автоматите на тоталитарната власт. Срещу хората, които смъкнаха тази тоталитарната власт и доведоха демокрацията в нашата страна.

Тези хора никой не може да ги уплаши, сподели още той.

Посланието този път беше по-дълбоко и към нас етническите българи и православни християни, които живеем, работим и другаруваме с нашите братя и сестри мюсюлмани.

Посланието беше отправено с юмруци към един безусловно безсилен и кротичък човек и към неговата брачна половинка Димитрина, която има достойнството, гордостта и насладата да работи за Движение за права и свободи и посредством него за България, съобщи още Цонев.

На тях ще им отговоря от мое име и от името на моите братя и сестри етнически българи, които работят, творят и живеят с духа на Движение за права и свободи. От името на Камен, Велислава, Христо, Симеон, Димитрина, Пламен и от името на стотиците етнически българи, които са в структурите на Движение за права и свободи.

От името на десетките хиляди етнически българи, които на последните избори поддържаха Движение за права и свободи в региони, в които няма нито един етнически турчин. Ще им кажа, че нищо не може да ни спре, тъй като ние сме в Движение за права и свободи, бе изрично Цонев.
ДПС е идея и верният път за България.

В Движение за права и свободи ние видяхме другарство, любов, благодарност и същински национализъм, изясни той. Ще ставаме от ден на ден тези, които работим и живеем за вас. Помним девиза на иконата на българското Възраждане и освободително придвижване Васил Левски.

Той формулира българският национализъм и бъдещия ни живот: „ В чистата и свята Република ще живеят дружно и като равни - българи, турци, арменци и всички етноси. “ Това е нашето верую, това е нашата религия и това е нашият път. Движение за права и свободи е нашият път. Да живее Движение за права и свободи, да живее България и дружно да създадем нашата Родина образец за цяла Европа, заключи Йордан Цонев.

На предизборния протест участваха още националният представител Севим Али, членът на ЦОБ Дурхан Мустафа и регионалният ръководител на Движение за права и свободи Бургас Ахмед Сюлейман.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР