Екипът на руския опозиционер , който почина на 16 февруари

...
Екипът на руския опозиционер , който почина на 16 февруари
Коментари Харесай

Сътрудниците на Навални за отказа на погребалните служби да транспортират тялото му от моргата: Това е истински позор

Екипът на съветския опозиционер, който умря на 16 февруари в арктическия затвор, съобщи, че погребалните служби отхвърлят да транспортират тялото му в църквата, където е планувано погребението му за 1 март в Москва.
Всичко по тематиката: Смъртта на Алексей Навални 151
" Това е същински срам. Шофьорите на катафалките към този момент отхвърлят да транспортират Алексей от моргата ", оплака се в Телеграм Иван Жданов, един от околните сътрудници на умрелия опозиционен водач.

" Първо, не ни разрешиха да наемем погребална зала, с цел да се сбогуваме с Алексей. А в този момент, когато погребението би трябвало да се състои в църквата, погребалните сътрудници ни оповестяват, че никаква катафалка няма да закара тялото там ", удостовери екипът на Навални в обществените мрежи.

Погребението на опозиционера би трябвало да се състои в петък, 1 март в 14:00 ч. локално време в черква в югоизточната част на съветската столица Москва. би трябвало да бъде заровен в близкото Борисовско гробище, съобщи Българска национална телевизия.

Откакто тялото му беше предадено на майка му, екипът на 47-годишния опозиционер е търсил място за " обществено прощаване ", само че е получил " отвод ". Сътрудниците на Навални приканиха московчани да участват на погребението на опозиционера, а поддръжниците му в други градове и в чужбина да се съберат, с цел да почетат паметта му.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР