Екипът на популярния бенчмарк AnTuTu публикува новата месечна класация на

...
Екипът на популярния бенчмарк AnTuTu публикува новата месечна класация на
Коментари Харесай

iPhone 15 Pro дори не влезе в челната петица: новата класация на AnTuTu за най-бързите iPhone-и и iPad-и

Екипът на известния бенчмарк AnTuTu разгласява новата месечна ранглиста на най-производителните мобилни устройства на Apple. От резултатите за месец октомври стана ясно какъв брой положителни във връзка с продуктивността са смарт телефоните от новата серия iPhone 15.

Експертите на AnTuTu означават, че платформата Apple A17 Pro към момента е надалеч от равнището на Apple M1. Както може да се види от класацията, първите пет места са устойчиво заети от таблетите на Apple, до момента в който iPhone 15 Pro и iPhone 15 Pro Max съумяха да си проправят път единствено до 6-о и 7-о място надлежно.

Следват ги миналогодишните iPhone 14 Pro и iPhone 14 Pro Max, а iPhone 15 Plus добавя челната десетка. Базовата версия на iPhone 15 е класирана едвам на 11-то място. Но и по принцип най-новата SoC на Apple се употребява единствено в топ-моделите на новите айфони – iPhone 15 и 15 Plus получиха A16 на 14 Pro, до момента в който 15 Pro и 15 Pro се базират на новия A17 Pro, който е първият чип на Apple, създаван посредством 3nm софтуерен развой.

Данните са събрани от 1-ви до 31-ви октомври 2023 година Трябва да се означи, че таблицата демонстрира междинните, а не най-високите резултати, и за всеки модел са взети резултатите от най-малко 1000 теста.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР