Екипът на дирекция Новини и актуални предавания изразява несъгласие с

...
Екипът на дирекция Новини и актуални предавания изразява несъгласие с
Коментари Харесай

Позиция на дирекция Новини и актуални предавания на БНТ

Екипът на дирекция " Новини и настоящи излъчвания " показва противоречие с отправените изказвания от министъра на културата. Българска национална телевизия не е прекъсвала програмата си, с цел да излъчи брифинга на ГЕРБ.

Прякото включване на част от конференцията беше в границите на настоящ информативен блок от постоянната стратегия на публичната телевизия. Така, както сме правили при други събития, в това число на институции като Народното събрание, президента и други политически партии.

Според публицистите на Българска национална телевизия абсурдът с подслушването на опозиционни политици е значимо събитие и по тази причина считаме, че феновете би трябвало да чуят още информация по тематиката и разнообразни гледни точки.

Законът за радио и телевизия подсигурява публицистичната самостоятелност на публичните медии и тъй като сме сигурни, че министърът на културата познава законодателството, не имаме вяра, че офанзивите му са опит за напън или връщане в годините, които смятахме за окончателно отминали.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР