Екипът на COP28 заяви, че фалшивите новини и твърденията, че

...
Екипът на COP28 заяви, че фалшивите новини и твърденията, че
Коментари Харесай

Съобщение за новини, в което се твърди, че Султан Ал Джабер ще се оттегли като главен изпълнителен директор на държавния петрол е фалшив, екипът на COP28 потвърждава

Екипът на COP28 съобщи, че подправените вести и изказванията, че Ал Джабер е възнамерявал да употребява договарянията за климата, с цел да подписа покупко-продажби за изкопаеми горива, са „ опит да се подкопае работата на председателството на COP28 “.

Номинираният за президент на COP28 Султан Ал Джабер отхвърли обвиняванията, че е възнамерявал да употребява срещата на върха, с цел да подписа покупко-продажби за нефт и газ, като подправено известие за вести твърди, че се е съгласил да се отдръпна от ролята си на основен изпълнителен шеф на държавната петролна компания ADNOC.

оповестено в понеделник (27 ноември) твърди, че изтекли брифинг документи, готови за Ал Джабер, демонстрират проекти за разискване на петролни и газови покупко-продажби с 15 народи.

„ Тези изказвания са погрешни, не е правилно, погрешно и неопределено “, сподели Ал Джабер пред кореспонденти в навечерието на срещата.

„ Обещавам ви, че в никакъв случай не съм виждал тези точки за говорене, за които те се базират, или че съм употребявал такива точки...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР