Екипът на Аватар“ сподели поредната снимка от терена на продължението

...
Екипът на Аватар“ сподели поредната снимка от терена на продължението
Коментари Харесай

Звездите на „Аватар“ се върнаха на работа

Екипът на „ Аватар “ показа следващата фотография от терена на продължението за шлагера на Джеймс Камерън от 2009-а. На фрагмента, оповестен в формалния Туитър профил на продукцията, се виждат звездите на дълго чаканата втора част в деяние – Зоуи Салдана, Сам Уъртингтън, Кейт Уинслет и Клиф Къртис. Актьорите са в басейн, почивайки си сред подводните повторения. В поста се отбелязва, че басейнът е с размер от 3406 литра и е издигнат особено за продълженията на някогашния най-касов филм на всички времена, които ще са общо 4.

From the set of the sequels: @ZoeSaldana, Sam Worthington, Kate Winslet, and Cliff Curtis taking a break from underwater performance capture for a quick photo!

Fun fact: Much of the performance capture took place in this 900,000 gallon tank, built specifically for the sequels. pic.twitter.com/NSfqoZ6jXJ
— Avatar (@officialavatar) May 13, 2020

Както стана ясно, снимачният развой в Нова Зеландия беше обновен, откакто страната разхлаби карантината. До оповестяването на пандемията Джеймс Камерън снима съществено количество фрагменти от бъдещата продукция, а до момента в който имаше възбрана за работа, се посвети на образните резултати. От „ Deadline “ предадоха, че фотосите за продълженията на „ Аватар “ ще костват общо 1 милиард $ - всяка от лентите ще глътне по 250 милиона. За в този момент се чака първото продължение да се появи на 17 декември 2021-а. Премиерите на идващите ленти са планувани за 22 декември 2023-а, 19 декември 2025-а и 17 декември 2027-а.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР