Екипът на Actualno.com избра за Вас акцентите в новините от

...
Екипът на Actualno.com избра за Вас акцентите в новините от
Коментари Харесай

Новините: Най-важното за деня, 29 юни

Екипът на Actualno.com избра за Вас акцентите в новините от днешния 29 юни. 
Под 100 случая на ковид за деня в България, с по-малко проби плюс картината по света
Броят на доказаните случаи на ковид в България понижа доста, само че и броят на тестванията е по-малък от нормалното – тъй като отразява неделния ден. Според данните от единния информативен портал, за вчерашния ден са открити 66 случая - с 46 случая по-малко на дневна база, при направени 1034 PCR теста. Така заболеваемостта за деня е 6,38%.
Учен изпращал момчета на мъже, наказани за педофилия в Германия
През 1969 година в Берлин, със знанието на управляващите, стартира опит, в границите на който бездомни деца и младежи са давани за развъждане на мъже, наказани за полови връзки с малолетни.
Румяна Коларова: Президентът е слабата страна във войната с Борисов
" Сблъсъкът сред премиера Борисов и президента Радев не е казус в историята, само че при тях спорът е персонален ". Това съобщи политологът Румяна Коларова в „ Лице в лице “ по БТВ.
Тихомир Стойчев за акцията в ГДБОП: Струва ми се съшито с бели конци  
„ Такъв арест с толкоз доста звук. Струва ми се скърпен с бели конци, само че не знам по каква причина “. Това съобщи в предаването „ Лице в лице “ по bTV във връзка акцията в ГДБОП някогашният шеф на дирекцията Тихомир Стойчев.
СЗО: Пандемията от ковид даже не е покрай края си  
" Всички ние желаеме това да завърши. Всички желаеме да продължим с живота си. Но тежката действителност е, че пандемията даже не е покрай края си ", сподели Тедрос на виртуален брифинг.
Божков изрази поддръжка за оправдаването на Прокопиев, Дянков и Трайков
" Много се отхвърлиха от истината, само че през вчерашния ден част от тях още веднъж одобриха върховенството на закона. Поздравление за смелостта на Специализирания съд при вчерашното му решение ". Това написа в своята Фейсбук страница от Дубай обвиненият предприемач Васил Божков.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР