Екипажите на самоходни артилерийски установки (САУ) 2С5 Гиацинт-С от групата

...
Екипажите на самоходни артилерийски установки (САУ) 2С5 Гиацинт-С от групата
Коментари Харесай

Руското МО съобщи за атаки срещу складове на ВСУ в южнодонецкото направление

Екипажите на самоходни артилерийски установки (САУ) 2С5 " Гиацинт-С " от групата войски " Восток " нанасят удари по хранилища с муниции, опорни пунктове и съсредоточения на живата мощ на украинските въоръжени сили в южното донецко направление, оповестиха от съветското министерство на защитата.

„ Екипажите на самоходни артилерийски установки 2С5 „ Гиацинт-С “ от Южно-Сахалинск водят контрабатарейна битка, нанасяйки удари по хранилища с муниции, опорни пунктове и скупчвания на жива мощ на съперника разстояние до 30 км “, споделиха от ведомството.

Те означиха, че артилерийската батарея е поразила стотици противников цели, в това число създадени в Съединени американски щати 155-мм гаубици М777, 122-мм гаубици Д-30, минохвъргачки с друг диаметър и други оръжия.

„ Най-важните цели: хранилища с муниции, артилерийско оръжие – всичко, което може да ни удари, и ние сполучливо ги унищожаваме, доста цели са изумени “, сподели командирът на батареята във видео, публикувано от съветското министерство на защитата.

На собствен ред командирът на оръдието сподели, че неговата апаратура непрестанно се движи. „ Когато дойде някаква задача, ние незабавно се придвижваме напред, насочваме оръдието и упражняваме задачата, като да вземем за пример артилерийско оръжие, бойна машина на пехотата или група пехота -30 оръдия, както и минометни екипажи на съперника “, сподели артилеристът.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР