Екип от Русенския университет ще изследва разхода на енергия на

...
Екип от Русенския университет ще изследва разхода на енергия на
Коментари Харесай

Учени ще изследват разхода на енергия на тролейбусите от градския транспорт в Русе

Екип от Русенския университет ще изследва разхода на сила на тролейбусите от публичния превоз в крайдунавския град при придвижването им в действителни условия. Това оповестиха от висшето учебно заведение в Русе.

Изследването е било контрактувано на работна среща сред изпълнителния шеф на "Общински превоз - Русе " Александър Георгиев  Александър Георгиев Александър Георгиев e роден през 1971 година Има висше юридическо обучение от СУ "Св. Климент и преподаватели, работещи по националната научна стратегия "Нисковъглеродна сила за превоза и бита ".

Проф. Велизара Пенчева и доцент Асен Асенов са срещнали Георгиев с задачите на националната научна стратегия и дилемите, които извършва екипът на Русенския университет, с проектите за бъдещи планове в региона на водородната подвижност, както и с потенциала на катедрата "Транспорт " за образование и научни проучвания.

От своя страна, Георгиев е показал общинската компания, като е заявил подготвеност за подкрепяне на научните проучвания и за взаимна бъдеща работа.

По време на срещата доцент Иван Белоев и гл. ас. Димитър Грозев са показали работата на мобилната атомна лаборатория "Hydro Lab ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР