Екип от опитни онкогинеколози извършват тричасова операция и отсртаняват огромна

...
Екип от опитни онкогинеколози извършват тричасова операция и отсртаняват огромна
Коментари Харесай

Жена От Бургас Се Оплака От Тежест И Подуване В Корема! Това, Което Изтръгнаха Лекарите Ще Ви Потресе! 4 Килограма Е!

Екип от опитни онкогинеколози правят тричасова интервенция и отсртаняват голяма туморна групировка от 4 кг. от левия яйчник, отстраняват матката, десния яйчник и маточна тръба.

След като бъде изписана пациентката ще продължи да се лекува под наблюдаване на онкогинеколозите.

„ Тревожното е, че през последните години се вижда наклонност към увеличение на злокачествените новообразувания на женските полови органи включително и на яйчниковите тумори. Затова годишната профилактика е извънредно значима. Туморите на яйчниците се откриват от време на време инцидентно, липсват признаци. При годишен профилактичен скрининг лекарите могат да открият предраковите положения, с цел да бъдат взети най-правилните лечебни ограничения ”, споделят лекарите от „ КОЦ Бургас ”, които провеждат чести акции за профилактика на онкологични болести на дамите, оповестява " Бургас Инфо ".

„ Най-добрата здравна процедура изисква съвременно високотехнологично съоръжение, съобразено с последните трендове в ендоскопската хирургия и последващата реанимация. Миниинвазивната хирургия в гинекологията разрешава операторът да работи с огромна акуратност с принадлежности през незначителни сечения в корема. Основните преимущества на тази затворена техника е извънредно бързото възобновяване на пациентите. По време на гинекологичната лапароскопска интервенция хирургът, с помощта на камера с висока разграничителна дарба, вижда доста по-добре коремните органи на пациентката. Лапароскопските интервенции са доста по-прецизни заради положителната визия в дълбочина с неведнъж нарастване на облика и визуализация на процедурата на огромни екрани ”, допълват онколозите.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР