Екип от близо 15 българи работи повече от година над

...
Екип от близо 15 българи работи повече от година над
Коментари Харесай

Българските традиции стоят в основата на „Брей!“ - първата национална собствена марка на Kaufland България

Екип от близо 15 българи работи повече от година над неповторимия образ на първата лична национална линия артикули „ Брей! “, която Kaufland България показа на пазара. Визията и името, също като продуктите, са въодушевени напълно от българските обичаи, родното творчество и усет.

„ “Брей! “ е марка артикули, които са тъкмо толкоз пъстри и естествени, колкото сме и ние българите. Пъстри и естествени в страстта си, само че безапелационни в характера. Искахме всеки да усети това от пръв взор “, споделя Катерина Ушева, маркетинг шеф на Kaufland България.

Затова преди всичко компанията избира име, което въпреки и нетрадиционно за артикул, е доста типично за българския език. „ Брей “ е обичано и обичайно българско възклицание, което участва в всекидневието на всяко потомство българи и съставлява жива връзка с родните корени и генезис. То съдържа в себе си по едно и също време горделивост, мощно положително усещане и гостолюбие. В допълнение името чудесно разказва заряда на марката и преимуществата на нейните артикули.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР