Екип на престижното френско списание France Football посети стадион Българска

...
Екип на престижното френско списание France Football посети стадион Българска
Коментари Харесай

France Football изпрати специален екип за среща с Димитър Пенев

Екип на влиятелното френско списание France Football посети стадион " Българска войска ", с цел да направи специфичен репортаж за легендата на родния футбол Димитър Пенев, пишат от ЦСКА.

Треньор Nо:1 на България за 20-ти век ще гостува в специфична графа, която напомня значими събития от историята на " петлите " на зеления терен. Несъмнено един от най-големите кошмари за тях е дуелът на " Парк де Пренс " на 17 ноември 1993 г, когато водени от Стратега, българите победиха инфарктно в последната секунда с 2:1 и се класираха за Световното състезание в Съединени американски щати.

Именно този конфликт бе обширно оценен с Димитър Пенев, като журналистът Оскар Бертран сподели забележително знание в детайлите и близо час и половина с интерес слушаше описа на своя събеседник. Треньорът показа много увлекателни неща за настройките, мотивацията, тактиката и страстите си около онази паметна вечер в Париж, които ще бъдат показани на читателите на международно известната медия през месец април.

Френският кореспондент дружно с фотографа на изданието Себастиян Льобан посетиха и клубния музей и останаха впечатлени от богатата експозиция и титли на армейците. На изпроводяк те получиха книги с персонални подписи и посвещения от Димитър Пенев.

 

 

 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР