Екин-Су Кюлджулоглу излъчваше увереност, докато направи много лъскаво завръщане в

...
Екин-Су Кюлджулоглу излъчваше увереност, докато направи много лъскаво завръщане в
Коментари Харесай

Екин-Су си връща блясъка със зашеметяващо преобразяване след срива в Big Brother на знаменитостите

Екин-Су Кюлджулоглу излъчваше убеденост, до момента в който направи доста лъскаво завръщане в Instagram, откакто разгласи проектите си да се отдръпна от светлината на прожекторите.

Звездата от Big Brother на звездите показа нов видеоклип в емисията си, представяйки блестящо видоизменение, което накара нейните 3,8 милиона почитатели да се възхитят, че бяха толкоз щастливи, че си е върнала „ остарелия Екин “.

След като беше лекувана от нейните стилисти, 29-годишната блестеше позитивно и погледна обратно към остарялото си аз. Миналия месец Екин-Су разгласи, че би трябвало да си вземе отмора, с цел да „ намерения, презареди и възвърне “ след спорната си поява в къщата на Big Brother.

„ My Radiant Glow е идеалният артикул, който да носите на него лична, под декор дьо загар или като хайлайтър ", Екин-Су осведоми почитателите си в надписа си, " опитахте ли го към този момент? Нека поговорим за това в мненията. " Но почитателите й имаха очи единствено за новата й визия и не можаха да устоят на желанието...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР