Екатерина Йорданова е новият председател на организация Жени-ГЕРБ. Нейната номинация

...
Екатерина Йорданова е новият председател на организация Жени-ГЕРБ. Нейната номинация
Коментари Харесай

Избраха Екатерина Йорданова за шеф на Жени-ГЕРБ

Екатерина Йорданова е новият ръководител на организация Жени-ГЕРБ. Нейната номинация бе подкрепена от общо 840 делегати на днешното съвещание на Националния изпълнителен съвет на организацията. Петима се въздържаха, а други пет бяха срещу. 

От 2011 г.  Йорданова е общински консултант в Столичния общински съвет, вицепрезидент е на Международната транспортна федерация и други, член на Надзорния съвет на европейската организация за транспортна сигурност, магистър по интернационалните връзки, владее няколко езика.

" Много е значимо в борбите за женско тъждество да застанат мъжете. Те са извънредно значими - разбирането, съпричастността им могат да ни дадат опция да променим света. В задачите за стабилно развиване на Организация на обединените нации в стратегия 2020-2030 още веднъж участва равенството сред мъжете и дамите. Предишните цели не съумяха да го реализиран. Във всички организации, които съм управлявала, първата и съществена тематика постоянно е била овластяването на дамите. Това на всички места е голям проблем. За благополучие, това тук в ГЕРБ и с водача, който имаме Бойко Борисов това не е по този начин ", разяснява тя след избора.

ГЕРБ е дала един голям брой дами в политиката, в локалните управляващи, дами народни представители, първата жена кмет на столицата, народни представители в Европа, първата жена ръководител на Народното събрание. Жените имат незаобиколимо място в ГЕРБ. Но задачата ни е да пренесем този модел във всеки град, в обществото, продължи тя.                                                                                                                                             
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР