Ежегодният анализ на специализирания сайт за недвижими имоти Property Guides

...
Ежегодният анализ на специализирания сайт за недвижими имоти Property Guides
Коментари Харесай

Покупка на жилище? Ето горещите места

Ежегодният разбор на профилирания уебсайт за недвижими парцели Property Guides демонстрира най-горещите точки за покупка на жилище. Ето и кои са ТОП 5 на най-хубавите места за покупка на апартамент, отбелязва и Факти.бг.

1. Малага

Красивият испански град е един от най-гостоприемните в страната. Средиземноморският климат допуска дълго и изсъхнало лято и мека зима, което го трансформира в идеално място за отмора на плажа. Това е и парадайс за феновете на голф. Градът разполага с над 50 стадиони. Те са ситуирани доста покрай града.

2. Атина

Скорошно изследване на рейтинговата компания RAJA дефинира гръцката столица като най-хубавото място за миграция. За да дефинират спечелилият анализаторите са взели под внимание редица фактори: равнище на безработица, цена на живот, сигурност и опазване на здравето. Наемните равнища в Атина са със 135% по-ниски от тези във Англия. Хранителните артикули също не са скъпи, а плодовете и морските артикули са натурални.

Също по този начин гръцката стратегия „ Златна виза “ през миналата година е одобрила повече заявки за приемане на поданство, в сравнение с Португалия.

3. Клоунакилти

През 2021 година над 2400 души оцениха 470 места в Ирландия, с цел да дефинират финалния лист на The Irish Times – „ Най-доброто място за живот в Ирландия. Те избират Клоунакилти, като го дефинират като „ прогресивна общественост, разполагаща с екслузивност и многообразие. Определят града като реформаторски, който може да послужи като пример за други градове по целия свят “. Това е първият в Ирландия град за „ обективна търговия “, който получава премия да своите старания за понижаване на нездравословните излъчвания и предлага достъп песъчлив плаж с натурални фермерски артикули и кафе.

4. Остин

По време на пандемията над 150 компании, в това число Apple, Dell, Tesla, или оповестиха, че имат намерение да реалокират част от производството си в тексаския град, или че ще откриват повече работни места. Освен това Остин безусловно „ тъне “ в зеленина. Това е американският град с най-вече на брой велоалеи. Известен е с хубавите си заведения за хранене и кафенета, както и културни мероприятия.

5. Апуля

Често италианския град го назовават „ новата Тоскана “. Бързо се трансформира във любимец измежду мигрантите, които са привлечени от евтини живот и превъзходните плажове. Сред главните преимущества на Апуля е, че тук към момента могат да бъдат открити извънградски къщи на цени от 30 000 EUR, въпреки и да би трябвало да се влага забележителна сума в ремонт на парцела.

В класацията на най-горещите точки за покупка на жилище в света влизат също по този начин Лимож (Франция), Порто (Португалия), Валенсия (Испания), полуостров Никоя (Коста-Рика), Париж (Франция), Малта, Берлингтон (Канада), Алжезур (Португалия), Мюнхен (Германия), Тбилиси (Грузия), Кристчерч (Нова Зеландия), Тампа (Флорида), Аделаида (Австралия), Цюрих (Швейцария), Лимасол (Кипър), Ванкувър (Канада), Бодрум (Турция).

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР