Ежегодна стипендия на името на казанлъчанина Георги Пейчинов, напуснал без

...
Ежегодна стипендия на името на казанлъчанина Георги Пейчинов, напуснал без
Коментари Харесай

Учредиха ежегодна стипендия на името на казанлъчанина Георги Пейчинов

Ежегодна стипендия на името на казанлъчанина Георги Пейчинов, напуснал без време този свят, учреди Общото заседание на Клуб " Раунд Тейбъл 5 Варна ". С нея ще се подкрепят деца и младежи с достижения в региона на науката, изкуството и спорта от Казанлък. За 2019-а тя ще бъде в размер на 1000 (хиляда) лв..
До 30 декември от " Раунд Тейбъл 5 " одобряват заявки от кандидат-стипендианти на имейл: [email protected]
Вече шест години членовете на " Раунд Тейбъл 5 Варна " подкрепят надарени младежи, които се развиват в региона на науката, изкуството и спорта. Младият и надарен Георги Пейчинов е дълготраен член и ослепителен доброволец на втората местна " маса ", тази във Варна, на най-голямата доброволческа организация за мъже в света " Раунд Тейбъл ".
Организацията " Раунд Тейбъл България " съществува от 20 години, основана е в Пловдив, където и през днешния ден работи " маса " от млади експерти. За 5-годишното си битие " Раунд Тейбъл 5 Варна " съумява да притегли вниманието на интернационалните си сътрудници с множеството начинания, които реализира във Варна.
" Раунд Тейбъл " е Международна организация, основана през 1927 година Основната й цел е събирането на млади експерти, които се сплотяват за публично потребни дела и начинания. Името ѝ произлиза от тирада на принца на Уелс по време на Британското комерсиално ревю при започване на века. Има съидейници в над 65 страни и повече от 40 000 членове, обединени в 2700 клуба.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР