„Ежедневно имаше опити за корупционен натиск. Той винаги е идвал

...
„Ежедневно имаше опити за корупционен натиск. Той винаги е идвал
Коментари Харесай

Бившият шеф на ДКК: Ежедневно имаше опити за корупционен натиск

„ Ежедневно имаше опити за корупционен напън. Той постоянно е идвал от високи равнища, както и опита на управлението да кадрува… В частен диалог от Богдан Богданов (министър на икономиката) имаше опит да ми уточни кадър, който да бъде назначен в дъщерно сдружение и аз елегантно показах, че това не е моя работа. Човекът трябваше да бъде назначен в „ Еко Антрацит” (дружество, което дава отговор за обезвреждане на нездравословните последствия от минния рандеман в страната). И индивидът в този момент е част от борда на шефовете на ДКК, експертизата му е впечатляваща”. Това съобщи в някогашният началник на ДКК – Венцислав Димитров в ефира на Нова телевизия.

``Заплатата е функционалност на постигнатите резултати в държавните предприятия. Ако приказваме за правдивост, това е законодателно решение. Едно държавно управление постоянно може да промени закона``, добави още той за обвиняването, че в ДКК са получавани високи заплати.

``Дезинформация е изказванието в общественото пространство за 20 000 лв. на ръка за представителни разноски и това е станало декември 2022 година в дъщерното сдружение „ Ел Би Булгарикум”, разясни Димитров.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР