Ежедневно хиляди хора се отправят на път. Много от тях

...
Ежедневно хиляди хора се отправят на път. Много от тях
Коментари Харесай

Най-предпочитаните места в самолета

Ежедневно хиляди хора се насочат на път. Много от тях избират самолета като транспортно средство. По време на пътуването всички желаят тишина и комфорт.

Специалисти от уеб страницата Aviasales откриха кои места на борда на самолета са желани от пасажерите. В анкетата са взели присъединяване 50 000 души.

Съгласно проучването най-популярното място е това до илюминатора. Да седят до прозорчетата избират седем от 10 пасажери. Първо, притегля ги опцията да поспят на мира и да почетат.

Мнозина се успокояват точно от обстоятелството, че ще бъдат по-далеч от седящия до тях. Красивата панорама и опцията за фотоси – това е втората причина местата до прозорците да са най-търсени. Една четвърт от интервюираните са подготвени да доплатят за тези места.

20% от респондентите са привикнали да седят на местата до пътеките. Там е по-просторно, пасажерите могат да опнат крайници и никой не им пречи да се придвижват из салона.

Единственият минус на местата до пътеките е, че би трябвало да се става, с цел да се направи път на хората на прилежащите места.

Третото най-популярно място е това в средата на салона. Избират го 7% от интервюираните. Най-често това са мъже, които пътуват със своите партньорки, или хора, които не се усещат удобно в самолета. /profit.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР