Ежедневно бръснене, ежеседмично епилиране, болезнена кола маска... борбата с нежеланото

...
Ежедневно бръснене, ежеседмично епилиране, болезнена кола маска... борбата с нежеланото
Коментари Харесай

Бърза и безболезнена – лазерна епилация от ново поколение

Ежедневно бръснене, ежеседмично епилиране, мъчителна кола маска... битката с нежеланото окосмяване от време на време е тестване за нервите, минимум тъй като лишава време, постоянно предизвиква дискомфорт, неприятни зачервявания и от време на време даже инфекции на кожата. Каквито и правила да последвам за елипирането вкъщи, постоянно се стига до тези червени точки по краката ми, които наподобяват на обрив, и би трябвало да изчакам най-малко ден, с цел да се махнат (а за лятото това не е изключително приятно). Да не приказвам за врасналите косъмчета, с които се пробвам да се боря, редувайки бръснене и епилация.

В същото време постоянно съм се отнасяла скептично към процедурите с лазер, които отстраняват непрестанно нежеланото окосмяване, изключително откакто преди години се подложих на такива в зоната на подмишниците и беше много мъчително. Да, имаше резултат за известно време, само че без поддържащи процедури, се върнах в начална позиция. И по този начин, до момента в който не попаднах изящен център, където работят с Prime Lase, специфичен уред, който може да преобърне визиите за лазерната епилация, изключително на такива девойки като мен, които не обичат мъчителни процедури.



Как лазер, и то без болежка? Напълно е допустимо, тъй като Prime Lase има охлаждаща система и единственото, което се усеща, е стопляне и леко боцкане. Освен това не лишава доста време, макар че то зависи от зоната, която се третира, като за половин крайници са нужни сред 30 и 40 минути.

Процедурата е подобаваща за всеки вид кожа и само не може да отстрани бели косми, тъй като те към този момент са изгубили пигментацията си. Добре е преди нея да не сте си правили различен вид епилация или кола маска, като е разрешено единствено бръснене, с цел да могат да се третират самите корени на косъмчетата. Първите резултати след лазерната епилация се забелязвят след 14-ия ден, като минималният брой на процедури, които би трябвало да се създадат е шест. Разбира се, при другите зони интервалът е друг. Например: за лицето е по една процедура на 30 дни, за краката – сред 60 и 90, а за останалите елементи на тялото – 45.

Най-хубавото е, че с помощта на лазерната епилация освен забравяме за всички останали досадни процедури за обезкосмяване, само че и кожата става доста по-мека, гладка и подмладена. Освен дамите към този момент и доста мъже избират този вид процедура, изключително за зоната на корема и гърдите, тъй че просто сграбчваме половинката си и дружно се насочваме към изящен център Reina, с цел да поглезим кожата си по този начин, както в действителност заслужава.



Естетичен център   се намира в гр. София, бул. " Александър Стамболийски " 130 – 132. Може да запазите час, като се обадите на тел. 0889 38 55 56. Той работи и в този момент при съблюдаване на всички противоепидемични ограничения.

С поддръжката на изящен център Reina

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР