Ежедневието на повече от 1 милион жители на Москва е

...
Ежедневието на повече от 1 милион жители на Москва е
Коментари Харесай

Бомбени заплахи евакуираха близо 10 хиляди души в Москва

Ежедневието на повече от 1 милион поданици на Москва е нарушено , Русия остава обхваната от голям брой бомбени закани, които доведоха до всеобщи евакуации , оповестява БиБиСи.

В понеделник съветските медии оповестиха, че всички станции в московското метро са проверявани след приемане на закани, както и повече от 100 учебни заведения и ясли и 20 търговски центъра .

Болниците, жп гарите, съдилищата и административните здания в цяла Русия бяха евакуирани през последните седмици , в описаната от " Новая газета ", " невиждана вълна от телефонен тероризъм ".

Няма оповестени публични данни , само че съветските медии настояват, че в Москва са наранени повече от един милион души , откогато на 28 ноември предходната година стартира последната вълна от закани .

Според известията към 10 000 души са евакуирани в Москва единствено в понеделник . Други огромни градове също са заплашвани , само че към този момент не са открити бомби .

Не е ясно, кой е виновен за бомбените закани , а службите за сигурност не разясняват въпроса. Това подтиква " Новая газета " да призове Федералната работа за сигурност (ФСБ) да спре да пренебрегва казуса . В унисон с мълчанието на службите, следените държавни телевизионни канали в страната също съвсем не загатват бомбените закани.

От 28 ноември има единствено два сходни репортажа на финансирана от държавното управление телевизия . И двата се базират на произшествия в Далечния изток на Русия и не загатват сходни проблеми в други огромни градове. Руските консуматори на интернет се насочват към обществените медии .

" Бомбените закани са ориентирани към търговски центрове, съдилища и гари в цяла Москва . Сигурността е засилена, правосъдните съвещания са преместени и държавните организации са в цялостен ступор. Но никой няма да ви каже за това, вие би трябвало да гледате вездесъщия (Путин) ", разяснява консуматор на " Туитър ", представен от БиБиСи.
 Путин внесе поправките в конституцията, един човек няма да е повече от два мандата президент
Путин внесе поправките в конституцията, един човек няма да е повече от два мандата президент

Един от основните въпроси е определянето на ролята и статута на Държавния съвет в системата на управление
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР