Ех, любов! Всички мечтаем за нея. Е, вижте как се

...
Ех, любов! Всички мечтаем за нея. Е, вижте как се
Коментари Харесай

Мъжкото влюбване в четири невероятни фази

Ех, обич! Всички мечтаем за нея. Е, вижте по какъв начин се случва процесът при представителите на мощния пол. И имайте поради, че напълно не протича толкоз скоростно, колкото вие си мислите. При множеството мъже процесът на влюбването минава тъкмо през 4 етапи, написа obekti.bg. Вижте кои са те!
Прочетете още
Физическата фаза

При нея от най-голямо значение са външността и физическото, или половото привличане. Мъжът „ души “ дамата в същинския смисъл на думата и търси химията. Намира я за вълнуваща и атрактивна и в тази фаза даже може да прави секс с нея, без да има усеща. Следва прочувствената фаза...

Емоционалната фаза

Тя идва след първичното физическо привличане. Постепенно той се усеща все по-привлечен от дамата и като човек, и техните диалози стартират да му липсват. Мисли си за прекараното време дружно и за страстите, които е изпитал. Чувства, че стартира да се привързва и даже да ревнува, когато тя приказва за други мъже.

Умствената фаза

Леле! Вече е вдлъбнат до уши – само че към момента не е влюбен. На този стадий доста мъже стартират да си вършат равносметка и умишлено или неумишлено съпоставят нейните качества и ценностна система със своите. Проверяват дали двамата си пасват и като характери. Открият ли задоволително общи черти, сходства и прилики във възгледите, минават към последната фаза.  

Духовната фаза

Последната фаза, през която минават както мъжете, по този начин и дамите, е духовната. След като сполучливо я преодолеете, към този момент може да се смятате за двойка. Сега мъжът е подготвен да стартира сериозна връзка с дамата на сърцето си и сред двамата може да се зароди същинска обич. Предстои им да събират красиви взаимни прекарвания и да задълбочават връзките си, а по този метод да градят и общото си бъдеще.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР