Египтолог открил извънземен в Голямата пирамида в Гиза …Докато проучва

...
Египтолог открил извънземен в Голямата пирамида в Гиза …Докато проучва
Коментари Харесай

Египтолог открил извънземен в Голямата пирамида в Гиза

Египтолог разкрил извънземен в Голямата пирамида в Гиза …Докато изследва Голямата пирамида в Гиза (Хеопсовата пирамида), френският египтолог Луис Капара открива нова камера.Подобно на всички други открити камери и тази е запечатана преди повече от 4500 години след построяването на пирамидата.В камерата, египтологът разкрил извънземно тяло, което като че ли “зимувало ”. Както той декларира, тялото било в такова положение, което поддържало извънземния жив.Четете още: Ник Редфърн споделя за наблюдаване на птеродактил в зоната на рухване на НЛО в РозуелКамерата съдържала и папирус, разказващ историята на това създание. В превод, на папирусът написа, че извънземният е делегат, пристигнал в Египет по време на царуването на фараона Хуфу.

 1 1 - Египтолог разкрил извънземен в Голямата пирамида в Гиза (видео)
Мисията на извънземния била да разгласи идването на своя народ и също по този начин да изрази съчувствието си към египетския народ.
Връзката сред Пришълеца и фараона наподобява била удобна, защото пирамидата е конструирана извънредно като “временен дом ” за извънземното. Това изобретение може най-сетне да потвърди известната доктрина, че пирамидите са издигнати по извънземна технология и до по кое време вести от този вид няма да се оповестяват публично и ще влизат в раздел “фалшива вест ”?

 2 - Египтолог разкрил извънземен в Голямата пирамида в Гиза (видео)
Гледайте видеото.

Като четец на HiddenTruth, Ви каним да се присъедините към общността на HiddenTruth.site в формалните Facebook групи и страници, с цел да обсъждате загадки, просвета и настоящи въпроси с мислещи хора от целия свят.
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР